Miért néz le a pasi a földre, ha tudja, hogy elfogok menni mellette?
Nem elnéz, hanem marad az irányomban a feje, nem fordítja el, csak lenéz. Mással nem csinálja ezt. Pedig különösebben nem foglalkozik velem, nem úgy veszem észre. Meg kicsit szégyenlősnek látom.
Nem merek lépni, mivel nem tudom, hogyan vélekedik rólam. Ha beszélek hozzá, ami ritkán van, mert szinte idegenek vagyunk egymásnak, na szóval akkor sem néz a szemembe, de nem is fintorog rám. Hogy van ez?
Pedig pont az aprosagiktol lesz teljes a kep, mint egy puzzle es te megadtal egy darabot.
Irok egy peldat: Kollegano szemezik velem es mosolyog, megall ha nem veszem eszre es megvarja amig koszonok, csak az en szemembe nez es erdeklodik utanam. Ebbol szerintem azt lehet levenni, hogy bejovok neki. Kozben ezer masik jel is van ami zavarossa teszi az egeszet es a vegen kiderult h pasija van.
10-es, nem a munkatársam, s nehezen tudok a közelébe férkőzni. Ja, és nem ElNÉZ hanem LENÉZ a földre. Nem fordul el tőlem, az irányomban marad. Ez azért érdekes, mert nem azt veszem észre, hogy érdeklődik utánam, de mégis gondol valamit rólam, mert nem pillantgatna akkor le a padlóra, pontosabban nem is a földet nézi, csak épp úgy veszi a tekintetét, hogy ne fókuszáljon az arcomra, szememre.
Régen azért nézett rám néha, már egyáltalán nem. S nem adtam neki egyértelmű jelet, hogy tetszik, tehát nem menekül. Szemezni szemeznék, de így...nem tudom elkapni a tekintetét
11, pontosan, a sok apró kis jel dokat jelent, de sokminden nem egyertelmű
Aki nem néz az ember szemébe, az sunyi. Tapasztalatból mondom, és semmilyen kapcsolatot nem szeretnék vele.
Kerüld el messzire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!