Miért néz le a pasi a földre, ha tudja, hogy elfogok menni mellette?
Nem elnéz, hanem marad az irányomban a feje, nem fordítja el, csak lenéz. Mással nem csinálja ezt. Pedig különösebben nem foglalkozik velem, nem úgy veszem észre. Meg kicsit szégyenlősnek látom.
Nem merek lépni, mivel nem tudom, hogyan vélekedik rólam. Ha beszélek hozzá, ami ritkán van, mert szinte idegenek vagyunk egymásnak, na szóval akkor sem néz a szemembe, de nem is fintorog rám. Hogy van ez?
2. nagyon kattant vagy, de bírlak, nevettem az írásodon. 😃😃😃 3as és 4-es, köszi a válaszotokat, aranyosak vagytok, tényleg ritka, hogy normális válaszokat kapok 😃😃😃
A srác csúnyán sose néz, de azt levettem, hogy félénkebb 😃
Tudom, hogy durván nem küldene el, de mégis tartok attól, hogy lebőgök, hogy mit csorgatom a nyálam...
Nem akarok ítélkezni, de sztem nincs baratnője, olyan fura pasi, de a számomra nagyon különleges
Komolyan itt tart az emberiség, hogy ezt ne tudja levenni valaki viselkedéséből, hogy félénk visszahúzódó kisnyuszi a kérdés alanya?
Kisnyuszi az alany, fél közeledni, nehogy megbántsák a kis lelkét, ne nevesd ki stb. Egyszerűen fél a reakciódtól, mert vajon mi lesz, ha szemezni kezdtek.
Önbizalomhiányos, ennyi.
Én is sokszor félre pillantok akaratlanul, ha valaki a munkahelyemen jön velem szembe. Általában nem akarok velük leállni beszélgetni, ide-oda sietek éppen...
Ha kíváncsi vagy hogy vélekedik rólad próbálj meg beszélgetni vele ebédszünetben vagy olyankor amikor nyugi van. Ne abból szűrj le konklúziót hogy munka közben hova tekinget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!