Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A művész beállítottságú...

A művész beállítottságú lányok értékesek igaz?

Figyelt kérdés
Szerintem igen, bár ez lehet túlzás. Minden ilyen "csoportban" vannak rendesek és nem rendesek. Meg mindenkinek más a jófej persze. De én mégis szeretem őket, mert vannak ilyen ismerőseim és értelmesek, mélyebb gondolkodásúak, lehet velük beszélgetni, nem ribisek, talán zárkózottabbak, mások.

2016. aug. 8. 13:12
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
89%

Jól van, akkor legyetek értetlenek. Nem vagyok tanítónéni, nem tudom úgy magyarázni, hogy a leghülyébbje is megértse.

Ma is meg tudtam, hogy a csücsörítéstől IQ pontokat veszítünk. Minek neked "értékes" ember, kérdező, ha tele vagy előítéletekkel?

2016. aug. 8. 14:56
 22/25 anonim ***** válasza:
Azért abban egyetértünk szerintem, hogy a legtöbb csücsörítős pózolós lány nem orvos, fizikus vagy génsebész többségükben.
2016. aug. 8. 16:15
 23/25 anonim ***** válasza:
Hát én nem érzem magam ettől értékesebbnek:D Amúgy ennyiből nem lehet semmit levonni, én ismerek mindenre amit írtál ellenpéldául szolgáló lányt. Van aki borzasztóan nagyhangú, aki teljesen ribisen viselkedett még pár éve, meg akinek semmi köze a művészetekhez és mégis mély gondolkodású és hihetetlenül értelmes és rendes. Szóval igen, kifogtál olyan embereket akik számodra értékesek és jól elvagy velük és valamiért úgy jött ki hogy mindegyiknek van valaki köze a művészethez:)
2016. aug. 8. 16:21
 24/25 anonim ***** válasza:
Nem egy művészi beállítottságú lány is csücsörít egy szelfi kedvéért, max nem veszi magát olyan komolyan, ha meg igen, NAÉS! :D Ez most a trend, majd kimegy a divatból. Az élet szempontjából meg ezek oly ártatlan dolgok hogy annál sokkal fontosabb a való életben ki mivel foglalkozik mintsem egy hülye kis trend miatt fél másodpercig ki hogy tartja a száját. De ezt egy "intelligens"ebb ember talán tudja..
2016. aug. 8. 20:06
 25/25 anonim ***** válasza:
A mérnök és az informatikus lányok az értékesek. Látszik, hogy mennyi van belőlük.
2016. aug. 8. 23:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!