Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A művész beállítottságú fiúk miért szinte csak az extravagáns lányokat szeretik?
Azt veszem észre, szinte mindegyiknek piercinges, tetovált vagy raszta barátnője van, akit ismerek. És inkább az idősebb művész pasik hajtanak a magamfajta lányokra.
Nagyon tetszik egy fiú, de úgy tűnik, neki is az ilyen nagyon extrém lányok tetszenek,pl.: [link]
Semmi gond nincs velük egyébként, csak ez kizárja, hogy más típus szóba jöjjön.
A barátainak tetszem, mármint aktívan próbáltak közeledni, de Ő úgy tűnik, észre sem vesz. Nem tudom, mit tehetnék, én is művészeti szakon vagyok, nyilván lenne közös témánk, csak félek, nincs oda a nagymellű bella donnákért és minél jobban próbálok csinos lenni, annál inkább átnéz rajtam, tehát nem úgy működne, mint egy átlag fiú.
Nagyon sok művészi beállítottságú fiú nem is a lányokat szereti, tehát inkább örülj, mert e konkrét esetben reális esélyed még van.
A jó oldalát nézd a dolgoknak.;)
Attól függ, melyik ágon, talán az előadóművészek között gyakoribb, mint a képzőművészek között. De azért megmosolyogtatott.
A linkelt kép tényleg nem extrém, de a lány maga nagyon.
Mesélj róla! Mind a kiszemeltedről, mind az ilyen "nagyon extrém" lánykákról - és természetesen, ha kérhetem, magadat se hagyd ki! :)
(Akár privátban - az offolás elkerülése érdekében)
Mert általában a művészlányoknak is a művészfiúk kellenek, akik kilógnak:)
16/művészetis lány:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!