Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van olyan nő aki szereti a...

Van olyan nő aki szereti a tömegközlekedést?

Figyelt kérdés
Sziasztok ilyen nő létezik? aki szereti a buszokat,villamosokat stb utazni?

2016. aug. 7. 11:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Alapvetően szeretem, legalábbis jobban szeretek buszon, villamoson utazni, mint autóban. De nem vagyok óriási rajongó sem.
2016. aug. 11. 15:12
 12/14 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretem a metrót meg a villamost. Mármint utazni rajtuk, nem nézegetni vagy felírogatni a számukat :) A tömeg nem zavar, mivel általában nincs meg az a veszély, hogy megszólítanak; koszt vagy bűzt eddig nem sűrűn tapasztaltam. A buszokat viszont annyira nem kedvelem.
2016. aug. 11. 20:25
 13/14 anonim ***** válasza:

Alapvetően szeretek utazni és bámészkodni, vonatozni nagyon szeretek. A 86os vonalát szerettem, mert lehetett bámészkodni az épületekben, a rakparton, a budai buszokat is szeretem amik kivisznek az erdőbe.

Na de nem szeretek pisibe, rágóba, kajába ülni, nem szeretem, ha büdös ember áll mellém, ha bűntudattal kell utaznom, mert nem adok senkinek se pénzt, mert félek, hogy valaki kikapja a kezemből a pénztárcát és elszalad... Nem szeretem, hogy félni kell, hogy kizsebelnek.

Nem szeretem a tömegnyomort, ha a párocskák minimum előjátékát élvezhetem audiovizuálisan, nem szeretem, ha bolondok vagy alkoholisták szállnak fel, ha verekedés tör ki, ha valaki szórakozásból vészfékezik, ha valaki behány, ha valaki beleköhög az arcomba, ha valaki agresszív, ha valaki taperol, ha valaki beleáll a személyes terembe annyira, hogy az már zavaró.

Azt se szeretem, ha a kva vezető direkt megvárja, hogy odafuss a 15 percenként járó buszhoz, majd direk becsukja előtted az ajtót, hogy szívjál csak. Lehetőleg esőben vagy 40 fokos melegben vagy hidegben.

Az is csúcs, ha a sofőr eltéved és ezért késel 40 percet. De az is szuper amikor a 40 fokos melegben a buszon 50 fok van, vagy ha nincs fűtés -15 fokbban.

De azt se szeretem, ha a megállóban ott akarnak hagyni, mert lassan állok fel a vezető szerint a padról, vagy ha félni kell, hogy kigyullad a 3mas metró, vagy ha 11 évesen olyan metrón ülsz, ami elé beugrik egy öngyilkos.

Így első blikkre ez jutott eszembe. 16 évnyi BKV tapasztalat. Ennek mondjuk szinte sose a busz vagy a villamos hibája, inkább az embereké... De azért sokszor az a szerencsétlen busz is lefullad, leesik a troli áramszedője, stb. De kultúrált körülmények között szeretném.

2016. aug. 19. 15:41
 14/14 anonim ***** válasza:

Story time:

Én szeretek buszozni, mert sokszor történik vicces eset.

1. Amikor a bácsi lekur vázta az egyik sulis csajt, mert nem ül le. És megmondta neki, hogy te holnapra terhes leszel :D aztán végülis a sofőr leállította a bácsit

2. Kb egy 5.-es kiscsaj felrohan a buszra- akkor az a latyakos idő volt-, letérdelt riadtan a buszsoför elő, ledobja a furulyás dobozát, elkezd turkálni a táskájába és 1-2 perc után előkapja a bérletét valahogy így:

[link]

Ő a pávián a "bérlettel" a kezében...

Na ez is egy vicces eset volt, remélem átjött a történet...

3. Egy pelenkás bácsi-feltételezem, hogy az volt- bekakilt és olyan sz@r szag volt az egész buszon, hogy a hányinger kerülgetett és le kellett szállnom és még egy osztálytársam is velen volt. Szóval sokat kellett gyalogolni hazáig... De már akkor is röhögtünk ezen, hiába volt szar élmény :D

4. Még egy bácsi, teli belső feszültséggel egyszer csak elkezd vitatkozni a barátnőmmel, hogy ő most miért a jelzőnél áll. A bácsi amúgy ült, le se akart szállni és volt hely a többieknek leszállni.

....

Van még egy pár dolog, csak most ezek jutottak hirtelen eszembe.

16/L

2016. aug. 23. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!