Van olyan nő aki szereti a tömegközlekedést?
Sok fura ember létezik, szóval biztos vannak olyanok is, akiknek az a hobbijuk, hogy egyik villamosról a másikra szállnak..
Én személy szerint utálom, akkora tömeg van reggelente a buszon meg a villamoson is, hogy alig birok leszállni..Meg utálom, amikor megáll mondjuk a busz egy megállóban és még le se szálltak a buszról, az öregasszonyok a megállóban már beállnak az ajtó közepébe és furakodnak fel, volt, hogy emiatt fenn maradtam a buszon és egy megállóval tovább kellett mennem, aztán sétálhattam vissza a sulimig T3T
Nem beszélve a sok igénytelen emberről, akik nem birnak fogat mosni meg egy rágót se bevenni, aztán a büdös pofájukat kell szagolnom egész úton..
Őszintén nem tudom, mit lehet ebben élvezni.
Használom, mivel el kell jutnom A-ból B-be. Azt én sem szeretem, hogy a büdös száját mindenki rám leheli, bámulnak, meg kihangosítva nyomják a zenét.
De nem vagyok olyan, mint az egyik ismerős srác, aki tini kora óta füzetkébe írogatja a járművek számát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!