Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért szereti sok ember a...

Miért szereti sok ember a kezében fogni a telefonját?

Figyelt kérdés

Nagyon sokszor találkozom olyanokkal, akik csak random kiveszik a kezükbe a telefont és nem csinálnak vele semmit.

Tehát csak fogják. És így sétálnak, utaznak, moziznak meg minden.. Ha nincs hely a telefonnak zsebben, táskában, szatyorban, akkor megértem, de általában mindig van valami alternatíva.

Nem hinném, hogy mindig mindenki egy nagyon fontos hívást vár és azért tarja könnyen elérhető helyen.

Nem zavar különösképpen, csak nem értem...

Miért jó ez?

2016. júl. 22. 14:40
 1/10 anonim ***** válasza:
7%
Hirtelen fotózni jó ha ott van.
2016. júl. 22. 14:47
 2/10 anonim ***** válasza:
42%
Mert fészbúkoznak rajta állandóan... én ezt látom mindenhol. Már 5 percet nem bírnak ki nélküle.
2016. júl. 22. 14:48
 3/10 anonim ***** válasza:
43%
Lépésszámláló, üzenetet vár, pokémont keres... legközelebb förmedj rá random idegenekre, MI AZ, HOGY TE A KEZEDBEN TARTVA HORDOD A TELEFONODAT?! És akkor talán választ kapsz erre a kínzó kérdésre.
2016. júl. 22. 14:57
 4/10 anonim ***** válasza:
4%
Én személy szerint hülyét kapok attól, ha az ember folyamatosan a telefonján lóg…
2016. júl. 22. 15:03
 5/10 anonim ***** válasza:
72%
Mennyit bírtok másokkal foglalkozni...!
2016. júl. 22. 15:17
 6/10 anonim ***** válasza:
73%
Mert nem fér bele a zsebembe vagy ha bele is fér, akkor kényelmetlen úgy leülni, menni mittudomén... Meg persze mutatom hogy bizony nekem is van olyan... :-D Utóbbit persze csak viccnek szántam! :-)
2016. júl. 22. 15:23
 7/10 anonim ***** válasza:
Pokémonokra vadásznak.
2016. júl. 22. 16:40
 8/10 anonim ***** válasza:
95%

Én zenét szoktam rajta hallgatni és sokszor van, hogy ha unom az adott számot, akkor átugrom a következőre, vagy keresek valami mást. Ha a zsebemben/táskámban van a telefon 5 percenként vehetem elő, ahogy vált a szám, mert az éppen nem tetszik, aztán meg rakhatom el megint. Egyszerűbb, ha a kezemben van és tudok rögtön váltani.

Meg olyan is van, amikor netezek rajta. Pl. egy boltot keresek, beütöm hol található, utána sétálok az utcán és megyek keresem a boltot. Nyilván nem fogom zsebre rakni a telót, mert tudom, hogy minimum párszáz métereként rá kell néznem a térképre, hogy jófele megyek-e egyáltalán. Minek raknám el, amikor pár perc múlva úgyis előveszem? -_-

2016. júl. 22. 16:53
 9/10 MZ.per.X ***** válasza:

"Ha nincs hely a telefonnak zsebben, táskában, szatyorban, akkor megértem, de általában mindig van valami alternatíva."

Igen, az alternatíva hogy kézben fogod.

"Nem hinném, hogy mindig mindenki egy nagyon fontos hívást vár és azért tarja könnyen elérhető helyen."

Éppen GPS-t nézek, de nem akarom folyamatosan meríteni.

Átszállok tömegközlekedésről, vagy épp azon vagyok, akkor is macerás mindig elővenni.

Moziban nyomja a lábam, kényelmesebb kézben tartani.

E-mailt, visszahívást várok. Ráadásul én zsebben, táskában 99%-ban nem veszem észre ha hívnak.

Én akarok hívni valakit.

Így érzem biztonságban, a kezemből csak észreveszem ha ki akarják lopni.

De ez kicsit olyan, mint hogy miért hordasz pólót ing helyett, vagy miért fél vállon viszed a táskát két váll helyett, mert csak :D

2016. júl. 22. 17:58
 10/10 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva, csak tiniket látni így. A tinik közül is inkább a lányok, ők szoktak villogni, kartáska és kezükben a telefon, ne ettől én is hányok. Ebben az esetben, ezzel próbál menőzni, megmutatni mije van. A srácok nem nagyon szokták kezükbe tartani, csak ha épp sms-eznek, és arra várnak. Én általában elteszem, de iszonyat idegesítő, mikor várod-várod az üzenetet és nem jön, erre elteszed és hirtelen hangot ad, hogy hát bizony most érkezett egy üzenet.

Más esetben, mikor mondjuk zenét kell cserélgetni és a fülhallgató kábele is akadály ilyenkor folyton veszed ki a zsebedből..

2016. júl. 22. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!