Szerintetek vannak a való életben olyan emberek, mint Sheldon az Agymenőkből?
Szerintetek vannak olyan emberek mint Sheldon?
Olyan
Pontos
Vicces
Okos
H*lye
STB
STB.Szerintem nincsen neki hasonmása :D
Ha van, akkor én a haverja akarok lenni!:D
17/l
Sheldon, mint személyiség minden csak nem vicces. A humort a helyzetek hozzák, amit a tv kreál.
Sheldonnak fotografikus memóriája van. Ezért okos és emlékszik mindenre. Ilyen ember létezik. Ritka ugyan,de létezik. Minden zseni bogaras, flúgos. Ilyen ember is van.
Szóval Sheldonhoz hasonló figura mindig van. Csak a való életben senki nem találja viccesnek, mert nem is az. Nézni jobb, mint egy ilyennel találkozni a valóságban. Ahogy ő maga is sokszor utal rá, a suliban mindig piszkálták, utálták. Ez a valóságban is így van. A bogaras, különc embereket kirekesztik, nem a haverjai akarnak lenni az emberek. Úgyhogy lehet találkoztál már egy "Sheldonnal" csak az osztály gyíkja volt, ezért nem vetted észre.
"Csak a való életben senki nem találja viccesnek, mert nem is az. Nézni jobb, mint egy ilyennel találkozni a valóságban."
Itt a lényeg. Doktor House-on is röhög mindenki, amíg tényleg nem találkozik egy bunkó orvossal.
Bár én lányban, de hasonlítok rá. Elég fura humorom van, inkább sötét és morbid, kevés ember érti. Pontos vagyok, a logika nagy szerepet játszik az életemben. Mindent az eszemmel mérlegelek, nem a szívemmel.
Más emberek kiközösítenek, rosszul vagyok a tömegben. Eléggé notórikus vagyok, többször ellenőrzök mindent, rendmániás is vagyok, zavar, ha valami nem a megszokott helyén van. És szeretem befejezni azt, amit elkezdtem.
Igaz nekem még nincs doktorim, majd 2 év múlva, akkor is informatikából. Illetve nekem nem a CalTech a cél, hanem a CERN.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!