Ezzel a baratnoim csak vigasztalni szeretnenek vagy miert szoktak ezt mondani?
A válaszadók többsége kicsit túltolja a dolgot, mintha a kérdezőn kívül soha senki a világon nem lett volna reménytelenül belezúgva valakibe, vett volna minden kis szöszt jelnek, és beszélt volna róla folyamatosan, leginkább saját magát győzködve. Nekem ez a kedvenc vasárnapi hobbim.
Egyébként a barátaid azért mondják ezt, mert ez az igazság. Illetve, tök mindegy, hogy megérdemel-e téged, mert a nem megcsalást leszámítva ritkán szokott a "megérdemlésen" múlni egy párkapcsolat, de amit ők látnak, az az, hogy teljesen felemészt téged ez az egész. Ami tök normális. Viszont, hosszútávon heteket, hónapokat, éveket vesz el az életedből a semmiért. Azt szeretnék, hogy próbálj meg valahogyan kilábalni ebből a dologból, vagyis, amit az ember barátai általában szeretnének; hogy neked a legjobb legyen.
Egyébként az, hogy valaki nem viselkedik mocsok módon veled, sőt, még szóba is áll veled, még nem jelenti azt, hogy szerelmes, vagy hogy közeledni próbál, csak könnyen fel tudjuk nagyítani a dolgokat.
Szerintem hallgass a barátaidra, és próbálj meg túllépni rajta. Nyilván nem megy az egyik napról a másikra, de azért nem is olyasmi, ami meghaladja az ember teljesítőképességét. Ha tényleg tetszel a srácnak, majd szakít a barátnőjével, megkeres téged és elmondja.
Addig is hallgass rájuk, és örülj, hogy nem csak bólogató figurák, akik simán belebiztatnának, hogy hajts rá. Szerencséd van velük. :)
"válaszadók többsége kicsit túltolja a dolgot"
Inkább a kérdező az, ki már kicsit betegesen túltolja a szerelmes vagyok dolgot. Mindent "apró jelnek" vesz, és mindenbe megpróbálja belemagyarázni hogy de márpedig itt dúl a láv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!