Annyira elitélendő?!
Figyelt kérdés
Hogy puloverekbe szeretnék járni nyáron is ha megyek valahova???
csak simán rosszul ál nekem a polló, meg az atléta...
otthon meg azt mondták hogy nem megyek akkor sehova ha nem vagyok hajlando le venni a pulóvert...
2016. aug. 3. 16:22
11/14 anonim válasza:
Tök ellentétes dolgokat írtok.
"Igen, elítéllek, megnézlek."
VS
"Fogadd el magad."
Az elfogadás része az is, hogy leszarom, ha lenéznek, nem az, hogy beállok a sorba.
12/14 A kérdező kommentje:
oké, köszi mindenkinek a véleményet csak tudni szerettem volna a mások véleményét erről, és elfogadom mert vannak jó érvelések deee döntöttem és megvárom a szeptembert akkor már hordhatok pulcsit...
2016. aug. 3. 16:50
13/14 anonim válasza:
Szimplán rövid ujjúban nem szeretek mászkálni, különösen ha a városba megyek, a pulóver viszont valamelyest takar, és szeretem is viselni. Viszont ilyen melegben tényleg csak magammal cseszek ki, ha pulóverben megyek ki, úgyhogy ilyenkor egy bővebb inget veszek fel, amit ugyancsak szeretek hordani.
14/14 anonim válasza:
De nem elítélendő, csak mások számára különös, és talán önkínzásnak hat. Ennyi.
(előző voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!