Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha férfi kezdeményez, akkor...

Ha férfi kezdeményez, akkor végig kell menni rengeteg megalázottságon megszégyenülésen?

Figyelt kérdés
Ha az a célja hogy találjon egy komolyat, hogy tervezni tudjon, egy sor megalázottságon, kihasználáson, megszégyenitésen kell keresztül mennie, lehet olyan is ahol többen elküldik egyszerre, vagy kinevetik ?
2016. aug. 2. 10:13
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
90%

Miért kéne?

Ha a nő is komolyan gondolja, akkor nyilván nem fogja megalázni a férfit, hanem örül, hogy talált valakit, akinek hasonlóak a céljai.

És nőknél is sokszor előfordul, hogy csak ők gondolják komolyan, a férfi meg kihasználja őket.

Úgyhogy szerintem direkt örülnek, ha végre találkoznak egy normálissal. Úgyhogy nem hiszem, hogy megalázás várna rád. Csak hát a jó helyen kell próbálkozni. Nem a pláza cicáknál, meg a közösségi oldalakon modellt játszó libáknál.

2016. aug. 2. 10:18
 2/19 anonim ***** válasza:
52%
ez nem látszik. mindenesetre négyszemközt érdemes kezdeményezzni hogy h zavar a nyilvános megalázás. a gyenge személyiségő nők aláznak meg amugy zavarukban meg ettől erősebbnek érzik magukat. őket meg amugy is jobb kihagyni
2016. aug. 2. 10:24
 3/19 acelsziv ***** válasza:
100%
Ha tényleg így van, akkor valamit nagyon rosszul csinálsz, kérdező.
2016. aug. 2. 10:31
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem úgy fogja fel, hogy az elutasítás=megalázás, akkor nem tudják megalázni. Biztos vannak bunkók, akik egy egyszerű közeledésre kinevetéssel vagy gúnyolódással reagálnak. De ezzel igazából saját magukat szégyenítik meg, nem azt, aki odamegy hozzájuk. A normális, udvarias visszautasítás viszont nem megalázás.
2016. aug. 2. 10:42
 5/19 anonim ***** válasza:
25%

Nekem mindig azok a férfiak tetszettek, akiket ha el is utasítottam (mindegy, hogy miért, sokszor pl. akkor próbálkoztam nálam, amikor kapcsolatban voltam) akkor sem sértődtek meg, nem vették megszégyenülésnek. Az mondjuk igaz, hogy nem vagyok bunkó sose, normálisan kommunikálok mindenkivel. A legjobban meg az tetszett, hogy ha el is utasítottam, akkor is próbálkozott újra. Nem vette személyes sértésnek az elutasítást, nem fordult ettől magába, nem gondolt rólam ezért semmi rosszat. Sőt, inkább még motiválta is. Ő lett a párom :)

Szóval ameddig ilyen negatív a hozzáállásod a nőkhöz, addig nem is hiszem, hogy sikereket fogsz elérni.

2016. aug. 2. 10:46
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

"A legjobban meg az tetszett, hogy ha el is utasítottam, akkor is próbálkozott újra."

Na, ez meg nekem nagyon nem tetszene. Ha valakit elutasítok, akkor azt komolyan is gondolom. Nem is csodálkozom, ha sokan összezavarodnak, mert mindenkinek más a reakciója.

2016. aug. 2. 10:50
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

6: Nehéz egy idegent rögtön elfogadni. Legalábbis nekem, nem megy könnyen, hogy csak úgy simán kapcsolatba kerülök valakivel. És ezt érezte a párom. Nem arra gondolt, hogy bunkó vagyok, meg játszani akarok, stb. Hanem látta, hogy félénkebb, gátlásosabb vagyok, ezért próbálkozott még. Ezért is írtam, hogy az a jó, ha valaki nem rögtön személyes sértésnek vesz mindent. Ő sem annak vette, hanem látta, hogy mi van mögötte.

Na meg, miért ne lehetne valakit idővel megkedvelni, azért mert először nem volt még annyira szimpatikus?

2016. aug. 2. 10:53
 8/19 A kérdező kommentje:

"A legjobban meg az tetszett, hogy ha el is utasítottam, akkor is próbálkozott újra."

Te, a kutyáddal is igy szórakozol élvezetből ? elveszed előle a csontot majd lóbálod az orra előtt és elteszed ? És akkor örülsz neki hogy mennyire szeret hogy jön utánad.

2016. aug. 2. 10:53
 9/19 anonim ***** válasza:
41%

" Nem is csodálkozom, ha sokan összezavarodnak, mert mindenkinek más a reakciója."

Ez a normális, mivel mások vagyunk, ezért nem lehet mindenkinek ugyanolyan a reakciója sem :) Elég unalmas lenne, ha mindenki ugyanúgy reagálna.

2016. aug. 2. 10:54
 10/19 anonim ***** válasza:
66%

Ha valakinek pozitívan reagálsz a közeledésére, az nem azt jelenti szerintem, hogy rögtön tartozol is neki valamivel és azonnal "el kell fogadni". Hanem csak azt, hogy szimpatikus. A közeledés általában apróbb lépésekkel indul, főleg idegenek esetében.

Ha meg valaki elsőre nem szimpatikus, nyilván később lehet az, de ez nem azt jelenti, hogy feltétlenül nyomulni kell, mert hátha ez a helyzet. Ugyanis rosszul is elsülhet az ilyesmi. Nekem meg senki se hörögjön azért, mert elutasítom sokadszorra is, csak azért, mert a másik nőnél ez bejött.

Nektek jól jött ki a lépés, de én inkább elviselek száz elutasítást, semmint egyszer is azt kelljen átélnem, hogy bunkó módon nyomulok valakire.

2016. aug. 2. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!