Szerintetek en vagyok fura vagy masok furak?
Nem tudom honnan vetted, hogy fura lennél. Inkább az a fura, hogy nem változtál meg a másfél év sértegetések ellenére -persze pozitívan-. Hogy nem álltál be a tömeg mögé és váltál olyanná mint a környezeted, mert sajnos ez ma gyakran előfordul.
Nem feltétlenül fura, hogyha valaki nem segít azonnal egy másik személynek buszon, utcán. Lehet pont megelőzte valaki, de egy másik helyzetben ő lenne az aki segítene -vagyis egy helyzet alapján ez még nem megítélhető-.
"..folyton bolondozik, mindig mindenkinek segit, meghallgatja oket, es mindenben benne van."
Másokon segíteni, olyan mint magadon segíteni részben. Amíg mások problémáján gondolkodsz, az alatt te is fejlődsz -nem beszélve arról, hogy jóérzéssel tölt el-.
Mindenben benne lenni viszont nem feltétlenül pozitív jelentésű. Pl én nem lennék benne minden buliban.
ha neked így jó élj így!
ne foglalkozz azzal, hogy ki tart furának...
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!