Mások is jobban szeretnek veszekedni, mint nyugalomban lenni?
Valamiért sokkal jobban szeretem/élvezem, ha veszekedhetek valakivel, haragudhatok rá/haragudhat rám, mint, hogy békében, nyugalomban legyek vele. Ez nem csak párkapcsolati téren van így, hanem igazából mindenki felé így érzek.
Valamiért veszekedés közben úgy érzem, hogy végre történik valami az életemben, nem csak unalom van.
Mások is vannak így ezzel?
16/F
Gyulolok vitatkozni, pedig en is 16 eves vagyok. De utalom, mert rendszerint mindig uvoltozesse, szemelyeskedesse fajulnak a konfliktusaim, utana pedig en is es a masik fel is rosszul erzi magat.
Szerintem te nagyon unatkozol, azert szeretsz veszekedni. Inkabb keress egy ertelmes hobbit, ami lekot, menj el baratokkal akar csak egy szimpla setara vagy menj ki a strandra stb. A lenyeg, hogy foglald el magad valamivel.
Egyebkent nagyanyam 76 evesen is imad veszekedni, mert egyszeruen ugy erzi jol magat, ha valaki kiabal vele, o pedig tovabb eroltetheti az adott dolgot. Epp emiatt egyik fia sem tartja mar vele rendszeresen a kapcsolatot. Viszont amikor elfoglalta magat valamivel, akkor sokkal kevesebb vita volt vele.
Én egy pszichopata vagyok, élvezem ha veszekszem, mert mindig nekem van igazam, ők meg megőrülnek hogy valami érvet tudjanak mondani aminek semmi értelme.
Persze igazi haverokkal meg barátnővel egyáltalán nem veszekszem, soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!