Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Sok az önbizalmam, hogyan...

Sok az önbizalmam, hogyan csökkentsem?

Figyelt kérdés
Sokakkal ellentétben nekem nem hiányom hanem túltengésem van önbizalomból. Ez sokszor akkor látszik mikor "hülyékkel" vitázom és akár a földig döngölöm a személyt (érvekkel). Sokak szerint főnök típus vagyok de sosem voltam az. Egyszerűen ha úgy érzem hogy igazam van (és biztosan állítom) akkor az önbizalmam az egekben és addig megyek még nem érti meg, vagy legalább jól fel nem idegesítem a személyt és leáll. Egyszerűen ez nekem pluszt ad. Mikor nyerek egy ilyen "csatát" olyan mintha komoly párbajt nyernék. Könyörtelen vagyok sokak szerint ilyenkor és ez ár kicsit túlzott nálam.
2016. júl. 30. 11:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenkinek csak olyanokat ésuúgy lenne szabad mondani más embereknek amit ha ő kapna meg akkor nem venné magára.

Kedves kérdező, gondold át mit mondasz ki mert lehet h mások lelki világát szettiprod mert nem vagy képes átgondolni h mi illő és mi nem

Sok sikert :)

2016. júl. 30. 19:23
 12/12 anonim ***** válasza:
Lehet hogy nyersz egy csatát azzal, hogy villogtatod magad, viszont elveszíted a háborút mert mindenki dezertál. Ezen is érdemes elgondolkodni :) Néha a kevesebb több és jobb kicsit visszavenni.
2016. júl. 30. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!