Azért ilyet mondani már nem tulzás?
Oké,hogy sokan nem szeretik a cigányokat,mert mittudomén...,de ez azért sztem tulzás.
Ma jöttem a vonaton munkából haza és mivel ingázok nap mint nap a kalauz már ismer és leűlt hozzám beszélgetni.
Szóba jött,hogy mondtam neki,hogy van mindig egy cigánygyerek aki mindig bliccel,bebújik a wc-be meg nem az állomás oldalán száll fel és mondtam,hogy sajnos az a gyerek értelmi fogyarékos,mert tényleg beteg ez az igazság.
Erre a kalauz azt mondja,hogy "az összes cigány az,az összes értelmi fogyatékos"
Ezt mondta.
Nem szóltam magamba csak gondoltam,hogy nem kellene azért ilyet mondani,ők is emberek,van köztük normális is.
Nem tulzás azért ilyet mondani?
Ők is emberek.
Ez nézőpont kérdése.
A liberális felfogású embereknek túlzás.
A rasszista embereknek meg ez a nézőpontja.
Én tiszteletben tartom, elfogadom mindenkinek a véleményét, de az utóbbiakhoz tartozom.
Nem igaz:D
https://www.youtube.com/watch?v=eb1W_ECyArs
Komolyra fordítva,tényleg túlzás.Az tény,hogy sokuk előbb megtanul verekedni meg lopni,mint a négy matematikai alapműveletet az iskolában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!