szemüveg
képtelen lennék ki-be rakosgatni valamit a szemembe...
meg aztán, adott esetben a szemüveg dobhat valakinek a megjelenésén is
Kontaktlencsével olyan mintha semmi baja nem lenne a szemednek, tökéletes látás, érezni nem lehet hogy valami a szemeden van...
A szemüveg ehhez képest lókaki.
Mindentől pillanatok alatt vörös lesz a szemem és könnyezek, így szemüveg - de imádom, és határozottan dob a külsőmön.
:)
Egyértelműen szemüveg.
Még a kontaktlencsénél lehet hogy kibírnám a berakást de kivenni borzalmas lehet. Amúgy meg a szemüvegem nagyon illik hozzám és ezért sem cserélném le.
Kontaktlencse
Nekem a szemüveg sokkal macerásabb mert könnyen koszolódik (ujjlenyomatos, poros, esőcseppes lesz) ezért folyton törölgetni kell, kényelmetlen és nyáron izzad tőle az arcom. Ezzel szemben a kontaktlencsét reggel berakod, este kiveszed és a kettő közötti időben nem is érzed, hogy bent van a szemedben. Egyáltalán nem fáj, nem kellemetlen. Olyan mintha csoda történt volna és hirtelen megjavult volna a látásod :) Ráadásul a szemüveg nem is mindenkinek áll jól...én annak idején szinte az összes keretet felpróbáltam az optikában mire végül sikerült találnom egyet, ami még elfogadhatóan áll rajtam, de túlzás lenne azt állítani, hogy jól áll. Mondjuk anyagi szempontból viszont lehet, hogy a szemüveg jobban megéri hosszú távon, de ez attól is függ, hogy kinek milyen szemüvegre, lencsére van szüksége, milyen keretet választ és milyen márkából vásárol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!