Színes (kék), erős (-7), havi vagy féléves kontaklencsét keresek. Letézik ilyen?
Van ilyen, eoptika.hu.
Nem lehet ejjel-nappal hordani mert a szemednek is pihenni kell, es elotte keress fel egy olyan optikat, ahol dolgozik olyan szakember, aki megnezi es megallapitja hogy Neked milyen lencse kell.Attol is fugg.
Ez nem így megy hogy te kitalálod hogy ez kell. Optikába kell menned kontaktlencse vizsgálatra ahol kiderül hogy egyáltalán milyen lencse jó a szemedre. Színesek nem jók minden napra mivel nem lehet mindig normálisan látni sem benne és hamar kiszáradnak. Valamint rém idiótán néz ki, nem természetes a színe/mintája.
Éjjel egy lencsét sem ajánlott bent hagyni... minek is kéne? Alváshoz felesleges. Kivenni meg 10 másodperc.
Persze, előtte mindenképpen elmegyek szemészetre. Még régebben kérdeztem, akkor azt mondták, hogy minden nap nem ajánlott viselni... De azért megpróbálom mégegyszer.
Valami természetes színt szeretnék, szóval remélhetőleg nem "idiótán" fog kinézni 😀
(Az az igazság, hogy komoly önértékelési problémiám vannak, és az első lépés, amit ez ellen tehetek, az a szemüveg elhagyása)
Kipróbálni mindenképpen szeretném. Az nem feltétlen zavar, ha tudják, hogy kontaklencse. Viszont ha csúnya, akkor tényleg hanyagolom 😀
Anyukám úgy emlékszik, hogy a doki egyáltalán nem ajánlotta a lencsét. De szerintem ez hülyeség. Olvastam több oldalon, hogy 11-12 éveseknek is orvos írta fel. Én 15 vagyok... Na majd meglátjuk! 😜
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!