Mi lehet velem a baj?
Tudom furcsa lessz amit írok, de én örülök a halálhírnek. Ha facen olvasom vagy hallom a hirekbe, higy baleset volt vagy ilyesmi akkor én mindig örömmel keresem a halottak számát. Vagy ha valaki bem is hal bele akkor minélsúlyosab legyen a sérülése-nagyobb a kár. Gondoltam arra is, hogy azért mert eddig szar életem volt\van pl.: anyám kiskoromvan elhagyott, szar a melohelyem, szegényként nőttem fel, nem birok nyitni az emberek felé apámmal nem olyan az apa fia viszony mint ami az elvárható lenne. Konkrétan csak köszönőviszonyban állunk pedig egy házban élünk. És még sorolhatnám a gondjaim.
Tudom beteg vagyok meg ilyenek de engem csak normális segítőkész válaszok érdekelnek. Nem mintha zavarna csak...
Ez elég durva...ha nem zavar akkor nem fog ez megváltozni de akkor mindegy is :)
Ha pedig mégis zavarna én pszichológust ajánlanék minèl hamarabb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!