Hogyan tehetnék jó benyomást?
Az a jó a középsuliban, hogy valószínűleg senki, vagy csak 1-2 ember fog ismerni korábbról, tehát tiszta lappal kezdhetsz.
Amúgy meg legyél toleráns másokkal, ha nem is jönnek be bizonyos típusú emberek, attól még lehetsz velük kedves és akkor ők sem fognak elzárkózni előled.
Szia!
Nos ott kezdenem, hogy egy jo helyen rendszerint nem ciki tanulni, sot. Sajnos lehet, hogy pont egymas eltiprasa, tullicitalasa lesz az altalanos. Persze ezzel nem akarlak megijeszteni, az a fontos, hogy te ne vegyel reszt ebben, csakis magadert tanulj.
Egyebkent legy baratsagos es mosolyogj sokat, ez nagyon fontos. Probalj kezdemenyezni, foleg azoknal, akik szinten egyedul vannak, ilyenkor meg azoknak is erdemes eselyt adni, akik nem tunnek olyan szimpatikusnak (az en egyik legjobb baratnom pl. eleinte egyaltalan nem latszott szamomra jofejnek). Ha tarsasagokhoz mesz, akkor ne legy tul tolakodo, de nyugodtan odamehetsz csevegni hozzajuk :) ja es fontos, hogy mindenkepp fogadd a tobbiek kozeledeset, mindenkiet. Az ugyis csak kesobb derul ki, hogy ki milyen.
Ui:en is full nyomoreknak szamitottam a regi "osztalyomban" (ahol jopar verekedes a korhazig fajult), most pedig teljesen jol beilleszkedtem, meg akar a menok koze is tartozhattam volna, de en voltam az, aki nem akart, mivel ok most is elegge megjatsszak magukat. De meg veluk is joban vagyok, a tobbiekkel pedig abszolut :) *kopp kopp*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!