Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit dolgozhatnak, azok a...

Mit dolgozhatnak, azok a fiatal huszonévesek, akik M4-es BMW-kel meg Mustangokkal száguldoznak?

Figyelt kérdés
Jópár ilyen gazdag gyereket szoktam látni és lehet naiv vagyok, de el nem tudom képzelni, hogy mindegyik "apuci szeme fénye" típus lenne. És akkor a sportmotororral száguldozókat még meg sem említettem, amiből még ennél is jóval többet látok napi szinten, viszont egy sportmotor is néhány milliós tétel. Milyen pénzkeresési lehetőségek léteznek egy 25-30 éves ember számára, hogy fent tudjon tartani egy 15-25 milliós autót? Nem vagyok irigy és valószínűleg bennem van a hiba, de én végzős mérnök hallgatóként egy normális állapotú autót (>800k) sem tudtam még megengedni magamnak.

2016. júl. 28. 10:48
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
77%

Nem igen szoktam "Emberi tulajdonságok" kategóriába válaszolni, de mivel a keresőbe beírtam,hogy Mustang (azért is mivel én is egy Mustangot hajtok és ha valakinek az autók,motorok kategóriába kérdése van az autóval kapcsolatban akkor válaszolni szoktam) és kihozta a kérdést így válaszolok.

Szóval 24 éves vagyok, mindösszesen egy érettségivel rendelkezem, még is egy 6 millios 2012-es V6-os Mustangot hajtok,amit nem hitelből vásároltam.

Hogy lehetséges ez?

Szabadúszóként dolgozom itthonról Freelancer.com valamint Upwork.com-on(elance) keresztül, körülbelül 5 éve.

Havi szinten több százezret, közel millios összeget is lehet keresni ilyen módon, persze tudás is kell hozzá, amit én autodidakta módon internet segítségével szereztem meg.

Az angol nyelvet ami elengedhetetlen iskolában(bár ott nem sokat) valamint angol tanárnál tanultam meg.

körülbelül 15 éves koromban kezdett el nagyon érdekelni az informatika,programozás,és hasonlók, bár akkor még unalomból tanulgattam ezeket, majd későbbiekben rájöttem,hogy ezzel akár pénzt is lehet keresni és olyan 18-20 éves koromban fedeztem fel a fent említett oldalakat, kezdetben csak havi pár 100$-t kerestem, de míg szüleimmel éltem elég volt az is.

De ügye minél több munkát csinálsz meg annál több értékelésed lesz annál jobban belejössz mindenbe így pár éve már komoly pénzeket keresek vele.

Tehát igen, Nem muszáj,hogy a szülők gazdagok legyenek, nem muszáj,hogy 10 diplomád legyen, nem muszáj illegális dolgot tenned ahhoz,hogy fiatalon is sok pénzed legyen.

2016. aug. 1. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!