Mit dolgozhatnak, azok a fiatal huszonévesek, akik M4-es BMW-kel meg Mustangokkal száguldoznak?
Figyelt kérdés
Jópár ilyen gazdag gyereket szoktam látni és lehet naiv vagyok, de el nem tudom képzelni, hogy mindegyik "apuci szeme fénye" típus lenne. És akkor a sportmotororral száguldozókat még meg sem említettem, amiből még ennél is jóval többet látok napi szinten, viszont egy sportmotor is néhány milliós tétel. Milyen pénzkeresési lehetőségek léteznek egy 25-30 éves ember számára, hogy fent tudjon tartani egy 15-25 milliós autót? Nem vagyok irigy és valószínűleg bennem van a hiba, de én végzős mérnök hallgatóként egy normális állapotú autót (>800k) sem tudtam még megengedni magamnak.2016. júl. 28. 10:48
11/21 anonim válasza:
Azért az se biztos hogy saját tulajdon...lehet lízingelt, céges avagy bérautó is, nem lépne még egyik se.
12/21 anonim válasza:
Nekunk van ket bmwnk meg egy mercedes es ket motor.
A motorokat es az egyik bmwt apa fizette nekem az otos bizonyitvanyomert:) de a mercedesert en dolgoztam meg.
Mindegyik auto 2014nel ujabb. A motort pedig most vettuk 9 honapja zsir ujan. (Ktm duke 125) es a masik moci egy 50es robogo de azt os ujonnan vettuk anno:) azt mar nem hasznalom.
13/21 A kérdező kommentje:
#12: Pont a lényeget hagytad ki. Mégis miből volt pénzed a Mercire? De ha nem akarsz, nem is muszáj válaszolnod, mert egy rohadt nagy kamunak tűnik a kommented.
2016. júl. 28. 21:13
15/21 A kérdező kommentje:
Na, úgy már érthető. És feltételezem nem mosogatásból. :D
2016. júl. 29. 00:17
16/21 anonim válasza:
Hat nem:D nagyon jo fizum volt angliaban:)
17/21 anonim válasza:
#11-es említette a lízinget. Én is ismertem olyan figurát, aki évente másik "csodaautóval" villogott. Aztán nem sokra rá még a házát is elbukta, mert az alig párszázezres felújítási kölcsön törlesztésére már nem futotta a segélyből.
18/21 anonim válasza:
19/21 A kérdező kommentje:
#18: Ja, csakhogy ezekkel a bérautókkal nem nagyon szoktak kis utcában 200-al száguldozni, meg szétégeti a gumit. Szerintem.
2016. júl. 29. 23:02
20/21 anonim válasza:
Miért nem? Van rajta casco. Olcsóbban jön ki mintha megvenné. Amúgy meg aki drága autót tart és rendszeresen összetöri az főleg ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!