Ti hogy vagytok ezzel? Kit választanátok? ( bővebben lent)
Ha választhatnátok, hogy milyen ember legyen a főnökötök, kit választanátok?
1. Egy irányításmániás és rendkívül okos személy, aki alapos, precíz ( Pl: Sherlock Holmes-ból Moriarty professzor).
2. Egy kissé idegesítő személy, nem igazi vezéregyéniség, viszont közvetlenebb ( Pl Stu a másnaposokból).
Egyébként az első. Ok: mert ilyen a jelenlegi főnököm is. Inkább elviselem, hoyg néha meg kell indokolnom dolgokat számára (mert irányítani szeret), mint hogy valaki olyannak dolgozzak, aki helyett nekem kell összefogni a munkát és nem vezet semerre... na meg még idegesítsen is? Közvetlenebb?
Az az igazság, hogy igenis idegesít, hogy irányítani akar, de már megtanultam, hogy nem lát bele az apró részletekbe, és kinyitom a szám. Ilyen szempontból nekem kell megindokolni a munka részleteit, ami szintén ideegesítő. Közvetlennek meg közvetlen. De talán, nem eléggé.
Kérdezö Te pasi vagy?
Hány éves?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!