Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ítélik el a melegeket...

Miért ítélik el a melegeket és a leszbikusokat?

Figyelt kérdés

2016. júl. 24. 17:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
92%

"Miért ítélik el a melegeket és a leszbikusokat?"

Rengeteg eloitelet es sztereotipia terjed roluk.

#1-es

Nem ertem miert menne el barkinek os a jozan esze attol, hogy nem itel el valakit azert mert batorkodott szerelmes lenni a sajat nemebe. :D

#2-es

Miert baj, ha valaki maga donthet a nemi orientaciojarol vagy a nemi identitasarol?

Plane, hogy ez nem dontes kerdese ... :D

#4-es

Oke undoritonak tartod. Senki nem mondta, hogy elj homoszexualis eletet. :D

De attol meg elfogathatnad, hogy valaki igenis ilyen eletet akar elni.

#6-os

Mit art neked a felvonulas?

Azert van fesztival, hogy ezzel felhivjak a figyelmet a tarsadalomnak az olyan problemakra, mint hogy a melegek nem hazasodhatnak, nem vallalhatnak gyereket.

Megis miert van eleged belole? Mit art neked a felvonulas? Ennyi eeovel a Sziget fesztivalon is fenn akadhatnal. :D

#9-es

Mit szivsz oreg? XD

2016. júl. 25. 00:18
 12/18 A kérdező kommentje:

Nekem vannak meleg ès leszbikus barátaim is ès nem itèlem el őket pedig nekem anyám nem fogadja el őket kifejezetten utálja őket ès ezt mindig el is mondja de most mit zavar mást az hogy ha valaki a saját nemèhez vonzodig? Ez az ő èlete ès lehet hogy ő ezt nem is akarja de nem tud vele mit kezdenj.

Amugymegy köszönöm a válaszotokat

2016. júl. 25. 01:09
 13/18 anonim ***** válasza:
10%
De nem értitek. Addig magyarország nagy részének semmi baja nem volt a melegekkel, amíg el nem kezdtek felvonulgatni. Nekem sem.
2016. júl. 25. 09:08
 14/18 anonim ***** válasza:
95%
1# Nézd meg az 'Imak Bobbyert' c. Filmet. Meg fog valtozni a véleményed. ;)
2016. júl. 26. 14:13
 15/18 anonim ***** válasza:
Attól szép a világ hogy különbözőek vagyunk. Mint bőrszínben mint identitásban. Senki sem maga dönti el hogy ő most meleg vagy leszbikus lesz. Ez magától jön. Én tisztelem ezeket az embereket mert rengeteg bántáson lenézésen és sérelmezésen mentek keresztül mégis felálltak és felvállalták magukat. Szerintem alapjában véve ezen kellene változtatnunk, hogy befogadobbak legyünk. El sem tudjuk képzelni hány emberöli meg magát csak azért mert nem tud megfelelni az elvárásoknak... Kicsit is sötétebb a színed : cigány. Veled egy neművel élsz : meleg...Mindenki egy pillanat alatt el tudja ítélni a másikat viszont arra már nincs időnk hogy egy picit is próbáljuk megérteni őket és ez nekem is fáj... Itt kéne változtatni itt van a legnagyobb gond a mai világban.. Csak egy picit figyeljünk egymásra és ne ítéljünk látásra és máris szebb lesz a világ.
2016. júl. 31. 23:07
 16/18 anonim válasza:
0%
Mert biológiai hulladékok.
2016. aug. 1. 15:41
 17/18 LloydLord válasza:
Azért, mert "Isten bűnnek tartja", vagy legalábbis ez a vallásos emberekre igaz. Másoknál viszont nem tudom a választ, viszont azt tudom, hogy nekem semmi bajom nincs velük. Ugyanolyan emberek, mint mi heteroszexuálisak vagyunk; ők is tudnak enni, inni, boldognak lenni, szomorúnak lenni stb. Annyi szabályom van, hogy egy meleg férfi 2 méteres távolságot tartson velem szemben.
2016. aug. 6. 22:15
 18/18 anonim válasza:
Azért mert eltér a "normálistól" és a megszokottól, a legtöbb ember elítéli azt amit kicsit is másnak talál. Ezen változtatni kellene de úgysem lesz a társadalom teljesen elfogadó velük szemben.
2016. aug. 29. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!