Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van egy 23éves fiú aki utál...

Van egy 23éves fiú aki utál engem és minden áron tönkre akar tenni engem lelkileg csak nem tudom hogyan védekezzek ellene?

Figyelt kérdés
Ez a fiú ellenség egyben exem is. Tavaly jártunk együtt aztán szakítottunk mert hazudozó figyelem zavaros hűtlen volt aki játszik mások érzelmeivel és ebben leli örömét sajnos mikor ezt fel ismertem benne dobtam. A probléma az hogy régóta azt teszi hogy amikor nincs nő neki a láthatáron engem használgatni akar sexre mikor nem hagyom magam akkor ellenem fordul keményen. És egyszerűen állandóan tönkre teszi a kapcsolataimat ellenséges velem minden értelemben és jelenleg oda ment dolgozni egy nőért akiért éppen verseng ahol a jelenlegi párom is dolgozik és nem akarja hogy legyen egy normális párkapcsolatom folyton be kavar nekem és meg állás nélkül ellenségeskedik. Kétségbe esetten keresek megoldást mit tegyek hogy végre kiszálljon az életemből békén hagyjon engem élje az életét csak engem hadjon békén.

2016. júl. 24. 15:13
 1/8 anonim ***** válasza:
Zaklatásért tegyél feljelentést!
2016. júl. 24. 15:34
 2/8 A kérdező kommentje:
De nem zaklat hanem feszt be kavar az életemben pletykálkodik rosszindulatú dolgokat és kavarja a kakát körülöttem.
2016. júl. 24. 15:37
 3/8 anonim ***** válasza:
nem tudod teljesen kiiktatni az életedből, pl fb-n letiltani számot cserélni stb, hogy sehogy se érjen el,
2016. júl. 24. 15:39
 4/8 A kérdező kommentje:
facebookon le van tiltva, viszont egy városban élünk :( és egy helyen dolgozik a jelenlegi párommal mert ott dolgozik egy csaj akire hajt.
2016. júl. 24. 15:40
 5/8 anonim ***** válasza:
Ez pont mimeríti a zaklatás fogalmát
2016. júl. 24. 15:44
 6/8 A kérdező kommentje:
Ennyiért még nem lehet őt feljelenteni és amugyse szeretek járkálni a rendőrségre ki hogyan oldana meg egy ilyen szituációt?
2016. júl. 24. 15:45
 7/8 Blade Bone ***** válasza:
65%

Mikor nem hagyod magad, ellened fordul? Hát kicsi szivem, nekem ez úgy hangzik, mintha akkor néha hagytad is volna, hogy használjon... De javíts ki ha tévedek.

Ha így van nem értem mi bajod van, a sarkadra kéne állni és elzavarni a jó büdös p..csába.

2016. júl. 24. 15:50
 8/8 anonim válasza:
Egyetlen dolgot tehetsz. Nem beszélsz vele, nem figyelsz rá, nem foglalkozol vele, nem hagyod, hogy bármire is rávegyen. Soha. Ha beszélni akar veled, otthagyod, ha hívni próbál, nem veszed fel. Viszont a leírásod alapján komolyan problémás ember, úgyhogy vigyázz vele! A legjobb lenne ha lenne valamilyen férfitársaság körülötted mostanában, nehogy baj legyen. Ha nagyon nem megy a dolog, akkor feljelentéssel is meg lehet fenyegetni, vagy akár ténylegesen feljelenteni. Csak két dolog a fontos: soha többé tudomást se vegyél róla, mintha nem is létezne. Ebben nagyon erősnek kell lenned, nem elpuhulni, és bármit tegyen is, tartani magad ehhez. A másik fontos dolog pedig, amit mondtam, a biztonság. Ne legyél egyedül lehetőleg, és legyél éber. Az ilyen emberek kiszámíthatatlanok.
2016. júl. 26. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!