Hogy érezted ma magad?
Miket éreztél? Aggódást, örömöt, szomorúságot?
Meddig tartottak ezek az érzelmek?
Jó napod volt, boldog vagy, vagy akár depressziós?
Segítettél ma másokon ami boldoggá tett, vagy bármikor máskor?
Mi tesz téged legjobban boldoggá, vagy legszomorúbbá?
Nem nagyon éreztem semmit
egész nap tartottak
szokásos nap volt
szinte sohasem tesz boldoggá ha másnak segítek, mivel általában csak kihasználnak, s később is elővesznek, ha kell valami
boldoggá tesz ha, arra gondolok hogyan kínoznám meg aki ilyenné tette az életemet, ha a barátaimmal vagyok, szomorúvá tesz: igazából szinte semmi sem tesz szomorúvá
Kis félelmet, örömöt, majd egy kis sértődést, most pedig újból jót, örömöt.
Az örömöket leszámítva, mind hamar elmúltak, csakis pillanatnyiak voltak.
Jó napom volt, és inkább boldog.
Nem segítettem senkin.
Legjobban boldoggá az tesz, amikor a terveim tényleg úgy teljesülnek ahogy szerettem volna. Legszomorúbbá pedig ennek az ellentéte.
Próbálom "visszaállítani" az alvásomat, hogy ne hajnalban aludjak el és későn keljek, ezért ma korán felkeltem és keveset aludtam, hogy ma este korán eltudjak aludni.
Ezért ma egész nap álmos voltam, nem volt kedvem kimozdulni.
Ma éreztem az álmosságon kívül örömöt, félelmet és kicsit dühös is voltam.
Az öröm az egésznapos volt, a másik kettő csak átmeneti.
Jó napom volt, nemrég "gyógyultam ki" a szorongásból, így most minden napom nagyon jó, örülök hogy vége.
Anyának segítettem, meg a kutyámat legyeztem hogy ne legyen melege.
Legjobban boldoggá az tesz, ha olyat csinálhatok amit élvezek. Legszomorúbbá az, ha engem vagy a családomat bántják, ezenkívül az igazságtalanság, vagy ha valakit szenvedni látok
Köszi a válaszokat, még jöhet ha akar valaki írni magáról.
Első válaszolónak: Nekem mindennap semleges a hangulatom szinte, csak frusztrációt és dühöt érzek, azt általában mindennap. Ezért is tettem fel ezt a kérdést, mert érdekelne mások mennyi mindent éreznek egy nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!