Kövér fiúk, férfiak, ti miért nevezitek magatokat mackósnak?
Én elfogadom, hogy nem kedveled a túlsúlyos embereket, de a kérdésed nem értem:)) Te életedben láttál medvét egyáltalán? A medvéknek is nagy a hasuk, van tokájuk és nem járnak konditerembe.
Még lett volna értelme a kérdésnek, ha úgy tetted volna fel, hogy “miért nevezik magukat jóképűnek?”, de épp te nem ismered a mackó szó jelentését.
Kérd. tipikusan olyannak tűnik nekem, aki szókimondás mögé bújva kötözködik, próbálja alázással fényezni az egóját...még külön szégyen, hogy láthatólag a saját dagadtsági frusztráltságát vetíti kil most, hogy sikerült fogynia és többnek érzi magát, ezért bántja a hasonszőrűt... :D
“Mackós a nagydarab, izmos férfiakra volt használatos” ööö mióta is? Ez a legönkényesebb definíció, amit hallok, én mindig is a pocakosabb fickókra hallottam a “mackós”t.
Jó, mondjuk hogy lehet létjogosult a kérdésfelvetés, nem minden hasas mackós alkat is, ha kérd. belefutott már ilyen vak randiba, abszolút értem a frusztráltságot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!