Kövér fiúk, férfiak, ti miért nevezitek magatokat mackósnak?
Mondjuk épp azért, mert a dagadtság igénytelenség és tudatlanság? :D
Mondom ezt dagadtként.
Már miért lenne egy súlyfelesleggel küzdő ember egyből igénytelen és tudatlan is? Számomra egyik sem itt kezdődik.
Igen és ide jöhetnek a double standardok
Ha egy srác kövér és emiatt elutasítja egy csaj:
Menjél kondiba, fogyjál le akkor lesz nőd
Ha egy csaj kövér és emiatt nem kell egy srácnak:
Jaj te így vagy tökéletes csak egy bunkó fsaz volt a srác
:'D
Kérdező, attól még, hogy ennyire nagyon figyelsz arra, hogy a normál testzsírszázalékba essél, attól még nem leszel boldogabb :'D Lehet, hogy rosszul jött le nekem, de úgy érzem, az eddig írtak alapján, hogy te nem voltál megelégedve magaddal, ezt esetleg próbáltad azzal magyarázni magaddal, hogy úgy nem voltál egészséges ---> Szerintem inkább csak boldogtalan voltál. Hiába adsz le 20 kg-ot vagy 25 kg-ot, ettől még nem fog megváltozni az életed. :)
Nem tudom, hogy mennyire veszed komolyan az étkezést, de ez a "jajj nehogy 80g szénhidrátnál többet egyek"-féle hozzá állás nagyon taszító tud lenni mások részéről, legalább annyira, mint aki úgy áll mindenkihez, hogy ha nem úgy csinálják a dolgokat, ahogyan ő, akkor azt szóvá teszi.
Tisztelem a kitartásodat, elszántságodat, ami miatt le tudtál adni 20 kg-ot, de emberileg nagyon nem vagy szimpatikus nekem és ezen a -5 kg sem változtat.
Nagyon máshogy vélekedem az igénytelenségről, de hát nekem mindegy.
Én is ismertem olyan embert, aki orvosi tanácsokat kért a táplálkozáshoz, étrendeket böngészett, és még a hozzávalókat és tápérték táblázatot is ötször elolvasta mielőtt enni kezdett, és semmivel sem tartottam ettől igényesebb embernek. Ezzel csak minden alkalommal felb***ta a környezete agyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!