Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ilyen egy átlag fiatal lány?...

Ilyen egy átlag fiatal lány? Ti is ezt tapasztaljátok?

Figyelt kérdés

Középiskolában egy olyan osztályba kerültem, ami tele volt művészlélek emberekkel, mind olyan intelligensek, egyediek voltak és annyira elfogadóak.

Aztán elballagtam, bekerültem az egyetemre, amivel kapcsolatban arra számítottam, hogy hasonlóan intelligens emberekkel leszek körülvéve pár kivétellel. Igaz, hogy nem egy egyedi szak, amire járok (pénzügy, számvitel), de én szeretném ezt csinálni és abban reménykedtem, hogy belevaló, bulizós, de intelligens és egyedi emberekkel találkozhatok majd ott is.

Nem így lett. Ahogy megismertem a kollégiumi szobatársaimat, rá kellett jönnöm, hogy akármennyire is elegem volt néha a művészemberekből, ez az ellentéte volt, ez pontosan az, amire sosem vágytam.

Az egyik lány közülük a legkommerszebb ember, akivel valaha találkoztam. Ne értsétek félre, nem hozzám képest, hanem a régi társaságomhoz képest.

Vasalt szőke haj, csontsoványra fogyasztott test, átlag ruhák, átlag tetoválás, ami számára semmit sem jelent. Személyiség semmi, csak az, hogy mindent elítél, amit nem ismer mindenki, kommersz sorozatok, kommersz elektronikus zenék, ha fesztivál akkor csakis a Balaton Sound, ha kávézó akkor csakis a Starbucks, stb. Minden zenét leszól ami nem diszkózene, minden filmet leszól ami nem romantikus vígjáték, mindenkit leszól, aki máshogy néz ki, mint az átlag. Semmihez sem ért konkrétan. Társfüggő, megőrül, összeomlik ha egy teljes hónapig nincs valakije, kétségbeesetten a legótvarabb emberekkel összejön a bulikban. Állandóan a szexről beszél. Aki 17 évesen szűz, az vesztes és gáz, aki 20 évesen, az ássa is el magát.

Ami elkeserít, hogy nem csak ő ilyen. Az összes többi szobatársam ilyen.

A másik egy szintén szőke modellalkat lány, aki az összes szembejövő fiúnak teszi az agyát úgy, hogy ott van mellette a barátja. Állandóan hisztizik, nyávog. Már annyi barátja volt, hogy meg sem tudja számolni, ha tudja, hogy valakinek bejön, hiába van barátja, elég átlátszóan kelleti magát. Zenei ízlés semmi, öltözködés semmi, belenézek a szemébe és üres.

A harmadik lány konkrétan síkhülye és ha valaki különbözik az átlagtól azt nem elítéli, hanem konkrétan ép ésszel nem képes felfogni, csak bambán néz, mint egy hülyegyerek.

Mi vagyunk így négyen egy szobában.

Én nem akarok ítélkezni, és magamat sem tartom egyedinek, de a kollégium többi szobáiban is hasonló lányokat látok. Ez az átlagember? Az átlag lány? Miért ebből van a legtöbb? És nekem a gimiben csak mázlim volt szerintetek?

2016. júl. 18. 01:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de valahogy nekem te sem vagy szimpatikus.
2016. júl. 18. 13:03
 12/21 A kérdező kommentje:
Utolsó, ez nem volt kérdés :D
2016. júl. 18. 13:38
 13/21 anonim ***** válasza:

Magáról nagyjából semmit nem írt. Szerintem ennyiből nem lehet megítélni, hogy milyen ember. Amikor pedig a szobatársait jellemezte, csak tényeket írt le.

(egy 17 éves szűz lány, aki ezek szerint nagyon gáz :D )

2016. júl. 18. 13:41
 14/21 anonim ***** válasza:

1. Nem gáz, ha valaki 17 évesen szűz.

2. Ha 17 éves, akkor hogyhogy már egyetemista?

2016. júl. 18. 13:44
 15/21 anonim ***** válasza:
Nem egyetemista. Az egyetemista szobatársa gondolja azt, hogy "Aki 17 évesen szűz, az vesztes és gáz, aki 20 évesen, az ássa is el magát.".
2016. júl. 18. 13:47
 16/21 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

*Nem 17 éves.

2016. júl. 18. 14:07
 17/21 anonim ***** válasza:
#9-esnek teljesen igsza van. Ma az utcán sétálgattam és nagyon sok ember beszélgetését halgattam akarva/akaratlanul és mindegyik ilyen volt, egytől... egyig, mind.
2016. júl. 18. 16:15
 18/21 anonim ***** válasza:

Igen sokan sablonokban gondolkodnak,mert ez a legkézenfekvőbb.(sajnos)Lusták mélyebben elképzelni a dolgokat,megoldásokat,ízlést,zenét bármit.

Én is művészeti iskolába jártam,a középiskola elment,az utóbbi tetszett emberek szempontjából,ahogy írtad te is.

A másik szakmám meg mindenféle embert vonz,nagyon változatosak,szimpatikusak is többnyire,ja és a legtöbb férfi.Tőlük nem kell befeszülni.Lazábbak.

Amiket írsz ezek miatt nem bírom az embereket,kerülöm őket,csak nálam valamilyen szinten fóbia is jelen van.

Kiszúrom ha ilyenekkel vagyok körülvéve,és amint lehet eltűnök,de van hogy ez elkerülhetetlen.

29N

29N

2016. júl. 18. 21:18
 19/21 anonim ***** válasza:
Bocsi egyedül írtam az előzőt :-))
2016. júl. 18. 21:19
 20/21 A kérdező kommentje:

Először megpróbáltam beilleszkedni közéjük, megpróbáltam jó pofát vágni ahhoz a szituációhoz, hogy ilyen emberekkel kell együtt laknom egy teljes évig, de nem bírtam sokáig. Nekem sosem szóltak be, egymás között nekünk így nem voltak feszült pillanataink, sőt, volt egy-kettő emlékezetes, kifejezetten pozitív élményem velük, de úgy összességében soha a büdös életben nem akarnék velük lenni. Elengedtem mindig a fülem mellett azokat a beszélgetéseket, amikor az egyik srác szűz barátnőjéről volt szó, és úgy beszéltek a csajról, mint valami utolsó senkiről, csak mert szűz. Én ezeken csak mosolyogtam, de magamban hihetetlen döbbenetet tapasztaltam. Utána még sokáig azt kérdeztem magamtól hogy most ők ezt mind komolyan gondolták? Tényleg ilyen emberek ők?

És most meg azt akarják, hogy megint legyünk így négyen egy szobában. Isten ments.

2016. júl. 18. 23:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!