Ti inkább introvertáltnak vagy extrovertáltnak tartjátok magatokat?
Sokszor lepődtem már meg azon, hogy emberek, akik szerintem nagyon társasági lények introvertáltnak tartották magukat, vagy fordítva. Szeretném tudni, hogy ti hogyan vélekedtek magatokról. :)
Kezdem én: introvertált
17/L
INTJ-A
Introvertált: 98%
Extrovertált: 2%
“Egy nap alatt is rengeteget változom. Valaki vagyok, amikor felkelek, de mire lefekszem, biztosan tudom, hogy már valaki más vagyok.” ~Bob Dylan
Nah ez teljesen igy van nàlam :D
ISFP-A
Introvertált: 80%
Extrovertált: 20%
A teszten INFP-T lettem, és 94%-ban introvertált, lol.:D Alapjáraton is annak tartom magam, csak nem extrém módon, mert időnként kifejezetten jól tud esni olyasvalakivel tölteni egy kis időt, akivel kölcsönösen ismerjük egymást. Nem tudom, mások mit gondolnak rólam, és őszintén szólva nem is érdekel.
18/L
Nem hiszem, hogy bárki épeszű az alapján akarná leélni az életét, ami ezen a teszten kijön neki. Ha másnak nem, unaloműzésnek és szórakozásnak megfelel, vagy ha neadjisten értesz kicsit a témához, kaphatsz egy támpontot azzal kapcsolatban, hogy milyen téren érdemes fejlődnöd. Persze a végső választ minden esetben csak te tudod megadni a saját kérdéseidre, az MBTI csupán egy segítség.
Szerintem a destruktív kritikával ráértél volna azután is, hogy utánaolvastál a dolgoknak és megtudtad, hogy egy pszichológiai rendszert ostobaság egy lapon említeni a horoszkóppal.
#23 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!