Ti inkább introvertáltnak vagy extrovertáltnak tartjátok
magatokat?
Figyelt kérdés
Sokszor lepődtem már meg azon, hogy emberek, akik szerintem nagyon társasági lények introvertáltnak tartották magukat, vagy fordítva. Szeretném tudni, hogy ti hogyan vélekedtek magatokról. :)
Introvertált. Élem a saját kis életem a saját világomban, de ennek ellenére ha kell elbeszélgetek az emberekkel, csak nem beszélek sokat. Nem érzem szükségét.
2016. júl. 16. 23:20
17/26 anonim válasza:
Feltűnően sok introvertált válasz érkezett. Az extro-k valószínűleg buliznak valahol. :D
2016. júl. 16. 23:23
18/26 Inessential válasza:
Aki még nem tette, az töltse ki ezt a személyiségtesztet:
Én eddig is tudtam, hogy introvertált vagyok, de most megint kitöltöttem a tesztet.
Ez jött ki:
Introvertált: 61%
Extrovertált: 39%
2016. júl. 17. 03:37
19/26 anonim válasza:
Inessential: Köszönöm, kitöltöttem a tesztet az alábbi megállapítás született velem kapcsolatban:
Személyiségtípus: Parancsnok. (ENTJ-A)
Extravertált 60% - Introvertált 40%
2016. júl. 17. 10:24
20/26 anonim válasza:
Nekem is vmi hasonló arány jött ki, mint neked, de mégis inkább ambivertáltnak mondanám magam. Több ilyen tesztet kitöltöttem már, változó eredménnyel. Az I-E arány a legtöbb esetben 50-50 százalék körül mozgott. De itt is voltak olyan kérdések, amire nem nagyon tudtam válaszolni. Pl.: ha társaságban töltöd az időt, az feltölt energiával. Kérdezem: kinek a társaságában? Vannak ugyanis emberek, akik lehúznak, mások feltöltenek. És van, aki semleges.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!