Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ciki ha az utcán nyalókázok?

Ciki ha az utcán nyalókázok?

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok és hát kissé gyerekes.

De szerintetek ti mit gondolnátok egy ilyen lányról. Gáz?

Külső kinézetre olyan fiús tipus vagyok (ne szóljatok le miatta)

2016. júl. 16. 12:19
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

2. Mégis hogy lehet egy lány nyalókával a szájában szexi??

Ez pozitivumként írtad?

2016. júl. 16. 13:21
 12/17 anonim ***** válasza:
Kérdező... neked semmi fantáziád nincs?
2016. júl. 16. 13:35
 13/17 A kérdező kommentje:
Nincs fantáziám.
2016. júl. 16. 13:41
 14/17 anonim ***** válasza:
Amennyi perverz ember van tényleg a legtöbb embernek valami ízléstelenség jut majd eszébe. Ha már mondtad a fiús külsődet lehet hogy azt is hozzákapcsolják majd a nyalókázós ténykedésedhez a kis perverz ötleteikkel. A végső kép ami összeáll majd a fejekben már szinte elképzelhetetlen. Inkább ne kockáztasd meg a nyalókázást mert veszélyes.
2016. júl. 16. 13:58
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha ehhez hasonló fiús arcod van ( [link] ), akkor számomra teljesen közömbös lenne a szituáció, csupán azt gondolnám, hogy milyen kis vagány csaj lehetsz, de 2 másodperc után már más dologgal foglalkoznék. Viszont ha már egy kis bubi frizurád van és minimálisan nőies vonzó arcod ( [link] ), akkor irtó szexi lenne. Nem tudom te melyik kategóriába tartozol. Csak vigyáz, mert rengeteg olyan kiéhezett állat van, aki velem ellentétben nem tudja kontrollálni a szexuális érzéseit és előtör belőle az ösztönlény. Tehát csak óvatosan/szolidan nyalókázz, mert elég sok aberrált ember van köztünk.
2016. júl. 16. 15:46
 16/17 A kérdező kommentje:

Hosszú ápolt szép hajam van és nem trehány stílusom van .

Már sokoan mondták hogy szép vagyok .

És nem gusztustalankodok.

2016. júl. 16. 16:02
 17/17 Inessential ***** válasza:
Nem.
2016. júl. 16. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!