Félek az utcán, lehet ez ellen valamit tenni?
Hasonlót érzek, bár nem vagyok túl erős, és nem biztos, hogy minden esetben meg tudnám magam védeni. El szoktam képzelni, hogy mi lenne, ha... Főleg ha olvasok valamit, hogy mi történt, mondjuk a villamoson. Talán ha nem olvasnék ilyesmit... :D
Meg lehet, hogy a hormonok is... Meg ha félted a barátnőd. Esetleg egyszer gondold el pontosan, hogy mit tennél, ha beléd kötnének, aztán meg hagyd a gondolatot, hiszen ha megtörténik már nem kell gondolkodnod sem, tudni fogod mit tégy. És innentől kezdve mantrázhatod magadban, hogy nem félek, erős vagyok...
Illetve a másik, hogy ne keresd kétes alakok szemkontaktusát, maradj ki a balhékból. Akkor kicsi az esélye, hogy lesz valami. (Mondjuk én azon is gondolkodni szoktam, hogy mi történne, ha a mellettem álló idegenbe kötnének bele, támadnák meg. Lehet, hogy megpróbálnám megvédeni.)
a rendszeres nemi szerintem javíthatna az ilyen baromságokon.
amúgy meg úgy indulj neki az utcának,hogy ma bunyózni fogsz,fogadd el hogy elkerülhetetlen és úgy állj neki,hogy ha nyersz ha veszítesz te élvezni fogod.
de szerintem azért félsz ennyire mert még sosem ba-szták szét úgy tisztességesen a képed,nem veszítettél még sosem,mert lagymatag edzésre jársz.
ha párszor levertek volna már istenesen,akkor tudnád,hogy nincs abban semmi különös és nem csinálnál belőle ekkora hisztériát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!