Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az normális ha azt érzem h...

Az normális ha azt érzem h gyúrni kell?

Figyelt kérdés
Férfi létemre, nem beképzeltségből, csak úgy jó is lenne h megnéznének az emberek, s tudnák h nem egy kis jóskagyerek vagyok a lakótelepről, na meg valahogy adna egy tartást
2016. júl. 15. 13:15
 1/7 Roland G. ***** válasza:
Yes! (Csak nem kell Hulkká változni)
2016. júl. 15. 13:27
 2/7 anonim ***** válasza:

Hát akkor ne kérdéseket írogass ki hanem kezdj el fekvőzni. Otthon megfogod, raksz be zenét aztán elkezded. Kimaxolsz mindent, pihenés képen olvasol pár oldalt a neten hogyanis kell ezt majd maxolsz megint. A lényeg hogy minden nap csináld és odafigyelj az étkezésre. Egy kockás hasat úgy is el tudz érni hogy nem mész el terembe hanem otthonra beinvesztálsz egy húzódzkodóra pár ezer forintért. A lényeg az hogy tényleg ne legyen olyan nap hogy "áhh most nincs kedvem". És hogy élvezd csinálni.

Sok sikert!

2016. júl. 15. 13:37
 3/7 anonim ***** válasza:

Hajrá!

Kocka hasad pedig akkor lesz, ha kellően alacsony a testzsír %-od. Nem tudom, hogy a 2. válaszoló honnan szedte amit írt. Az otthoni edzés pedig közel sem olyan produktív, mint a terembeli. Már csak azért sem, mert nagyobb a balesetveszély és lehet, hogy a gyakorlatokat is rosszul végzed. Ami egyrészt nem produktív, de még fontosabb, hogy kárt okozhatsz vele magadban.

Itt egy elrettentő példa.

A netről összeszedett minden marhaságot, videókat nézett. Vett egy csomó tápkieget. amire semmi szükség. Íme az eredmény:

http://www.youtube.com/watch?v=e2tJqiF8RBY

2016. júl. 15. 13:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Kérsz tésztát hozzá?
2016. júl. 15. 13:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha még küzdősportot is kezdenél, na akkor már nem lennél jóskagyerek.
2016. júl. 15. 14:35
 6/7 A kérdező kommentje:
Küzdő sport.. minek ? nekem nincsenek olyan kergetett illuzióim hogy én legyek Tyson
2016. júl. 15. 14:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem hülyeség a küzdősport. Egyfelől motivációt és egészséges versengést biztosít. Emellett hiába gyúrja ki magát az ember, az éles küzdelmeket (amikre a mai világban messze nincs annyi példa mint sokan be szeretnék állítani) inkább a tapasztalat és a berögzült reflexek döntik el nem pedig az izom mennyisége.
2016. júl. 15. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!