Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Önbizalomhiány kezelésére...

Önbizalomhiány kezelésére megoldás? 29/F

Figyelt kérdés
Rettentően önbizalomhiányos vagyok. Nincs semmi önbizalmam, nem tudom magam megvédeni az emberek bántásától. Apám gyerekkoromban folyton megfélemlített, ordibált velem. Amikor ezt felhoztam annak idején muteromnak, hogy nem tett ellene semmit, megjegyezte, hogy nem voltam elég kemény. Tudom, hogy a gyerekkori rossz bánásmód miatt vagyok ilyen magányos, olyan ember, akinek nincs élete. Csak csúszok lefelé. Tudnátok javaslatokat tenni, ami ismerősi körötökben hozzám hasonló embernek segített? 29 éves vagyok, diplomás, tehát nem gyogyós, de nem bírom elkezdeni az életem, bezárkóztam teljesen, és közben úgy szégyellem is magam. Félek az emberektől. Minden építő jellegű kritikáért, javaslatért nagyon hálás lennék. Köszönöm

2016. júl. 14. 21:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ha szekta, és pszichiáter segítsége nélkül, s gyorsan kívánsz önbizalomra szert tenni, akkor Hetente kétszer kell spenótot fogyasztani.

A spenót kitisztitja a toxinokat a véredből.

2016. okt. 20. 09:19
 12/13 anonim ***** válasza:

Kezd el önismerettel foglalkozni.

Olvass el a következő szerzőktől mindent és alkalmazd az olvasottakat (youtube-on is keress rájuk!!):

Louise L. Hay, Rhonda Byrne, Csernus Imre, Szabó Péter motivációs előadó, Brian Tracy-Főnix szeminárium.

2016. dec. 2. 03:47
 13/13 anonim ***** válasza:
0%

Mindenre gondolkodás, megoldás.

Fura, nem írtál rám.

Értelmetlen frissíteni kérdést így.

Ismétlem, írj rám s átneveltetem tudatalattid.

2016. dec. 2. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!