Hány éves kortól kezdtétek magatokat sminkelni? Vagy hány éves kortól ciki, ha nem? Mit szóltak a szülők a sminkelésetekhez?
Igen, én nem az embereket utálom, hanem azt, hogy sminkelik magukat. Szerintem csúnya és kur vás dolog.
És igen, természetes szépséget tartom előnyösebbnek, mint valami hülye maszk mögé bújva eljátszani, hogy szépek "vagyunk".
VoiceHELP
Teljesen egyetértek veled(:
Van egy dilemmam.... Ha szam a lelek tukre....es a holgy kifesti magat, akkor en most egy festett tukrot latok? :)
Ezzel kapcsolatban ... egy ember erzelmei az arcan vannak. Ha az ember "rondanak" kepzeli magat, akkor lehet rendetkene csinalni a fejeben.
A kerdezonek meg annyit, hogy a mosoly mindig nyero. A fogaid szine olyan amilyen. Fogszabalyzas pedig letezik. Szerintem nem szegyeld, hanem csinaltasd meg! :)
Azt mondták,hogy nem kell vele csinálni semmit
De még a tényleg ferde fogú barátnőmnek is ezt mondták! Hogy ezért minek? Pedig tényleg ijesztően elállnak neki! A fogászaton pedig azt mondták,hogy min. 6 fölösleg foga van,amit ki kéne húzni:O
Amúgy én rondának nézem magam,mert az vagyok:P
Utolsó:
Amit a rondaság beállításáról mondtál,az tejesen igaz!
A fogszabályzáshoz viszont valakinek ki kell húzni a fogát. Ugyanannyi marad,mint bárki másnak,mert eleve neki több nőtt. Az unokatesómnak 4-et kellett,és 1 hét alatt már szépen összenőtt neki(de persze még 1-2 hetet viselnie kellett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!