Hány éves kortól kezdtétek magatokat sminkelni? Vagy hány éves kortól ciki, ha nem? Mit szóltak a szülők a sminkelésetekhez?
Jajj,nagyon köszönöm
Kár,hogy a környezetemben mindenki ezeknek az ellentétét állítja,és teszi,de tényleg mindenki,még a normálisak is):
16 évesen kezdtem, szemceruzát használtam. Apám kb. észre sem vette, anyám nem szólt semmit. Végülis már nem voltam olyan kicsi. Amúgy nem ciki ha valaki nem sminkel, senkinek semmi köze hozzá, hogy mit kensz (vagy nem kensz) az arcodra.
(26/L)
Utolsónak:
:D
15 én meg utálom ha egy pasi csak azért képes valakit utálni mert a szemhéjára tesz egy kis barna port és befesti a szempilláját hogy 12 helyett 14 milliméternek tűnjön.
Mert ez is sminknek számít ám.
És ne gyere nekem a természetes megjelenéssel a "természetes szépségek" 99%-a sminknek és photoshopnak köszönheti a megjelenését.
A 17-es holgynek szeretnem felhivni a figyelmet arra, hogy a 15-os valaszolo nem az onmagukat festo holgyeket utalja, hanem amit csinalnak. Te viszont kedvesem az emberekrol beszelsz. A ketto kozt nagy kulonbseg van am.
A termeszetes megjelenes valoban vonzo. Az ujsagban megjeleno "ugynevezett" termeszetes szepsegek (nagy reszt) valoban photoshop-pal vannak kezelve. Az az ember, aki barmely ilyen tipusu pletyka (szenny)lapnak hisz .... Hat most hadd ne minositsem.
Szoval csak finoman hogyeim! Nem kell azonnal habzo szajjal neki ugrani valakinek, csak mert vegig sem olvasod mit irt es egyebkent is lusta vagy ertelmezni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!