Ti miért vagytok fennt ezen az oldalon? Gondoljátok, ha tanácsot adtok azt megfogadja valaki?
Most ilyen általános kérdésekre gondolok, pl levertem egy pohár vizet, most mit csináljak? És azt mondod: szedd fel az üvegcserepeket, és itasd fel a vizet.
Erre mások belédkötnek, hogy azt nem úgy kell. Stb,stb...
Gondoljátok, hogy a kérdezők a ti tanácsotokat fogják megfogadni, ami szerintetek a legjobb tanács?
Én ritkán teszek fel kérdést, de igen, volt, hogy évekkel ezelőtt a depresszióból húztak ki, és segítettek az inneni válaszok, és kaptam hasznos tanácsokat is itt, nem is egyet! Szóval számomra ilyen téren is azért inkább hasznos ez az oldal.
Én is próbálok hasznos választ írni, persze vannak trollok, meg troll/provokatív kérdések is bőven.
De sosem tudhatod, hogy a másik oldalon a kérdező min megy át, pláne ha még nagyon fiatal, egy banális kérdést is tehet fel úgy, hogy benne komoly lelki gondokat/komplexust okoz valami, amit te vagy én tudjuk jól, hogy hülyeség.
Mivel én is használtam 5 éve, tízen évesen is az oldalt, igen, hallgattam a normális véleményekre, segítettek. Sőt, a válaszokat olvasva is volt, amin csak így felkaptam a fejem, hogy basszus, tényleg, mennyire igaz.. Rávilágított valamire.
Szerintem nem vagyok ezzel egyedül..
Volt pl, hogy ezt a meglátást egy másik kérdésfeltevőnek is megírtam, mivel privátban rám írt a válaszom után, hogy mit gondolok egy adott helyzetről. Ez a visszajelzése alapján sokat segített neki az elfogadásban.
Persze ezek aláírom, ritkábbak, de talán ez nem is baj, nem is lehet minden kérdés nehéz fajsúlyú pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!