Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért vagyok ilyen? Hogy...

Miért vagyok ilyen? Hogy lehet ezen változtatni?

Figyelt kérdés
Nem vagyok beszédes, otthon vagyok egész nap, nincsenek barátaim, nem volt még barátnőm. Nincs saját véleményem, mindig a másikat helyeselem, mert azt gondolom valami hülyeséget mondok. Csak akkor borotvalkozok ha egyedül vagyok itthon, ha videót nézek youtubeon fülessel nézem ha valaki itthon van stb. Nem szeretem ha tudják mit csinálok. Alig mertem megkérdezni a szüleimet csinalhatoke jogsit. Még nem ittam alkoholt. Van két öcsém ők normálisak nem olyanok mint én.
2016. júl. 8. 23:49
 1/6 A kérdező kommentje:
18/f
2016. júl. 8. 23:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Introvertált vagy?
2016. júl. 9. 00:00
 3/6 A kérdező kommentje:
Ismeretlenekkel elbeszélgetek de ha már ismerem nem mondok neki semmit csak ha kérdez tőmondatokban válaszolok. Nem érdekelnek mások. Utálom ha rólam kérdezgetnek.
2016. júl. 9. 00:11
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

2-es, ebből a 7 mondatból szerintem elég egyértelmű.

Kérdező:

hogy miért vagy ilyen, azt te tudod a legjobban megválaszolni. Mi nem ismerünk téged.

Mit tudsz ellene tenni?

Kezdd azzal, hogy ne akarj másnak megfelelni. Nincs saját véleményed? És akkor mi van? Állj hozzá, és mondd meg xy-nak, hogy sajnálod, de te ehhez érdemben nem tudsz hozzászólni. Ha nem tetszik neki, így járt.

Ne legyen lelkiismeret-furdalásod saját magad miatt. Te is biztos sok embert elfogadsz magad körül azok hibáival együtt. Ugyanúgy te se görcsölj mások elismeréséért.

A szüleidtől pedig nem félni kell. Ennyi idősen közlöd velük, mint tényt, hogy mit szeretnél, hogyan kívánod véghezvinni és a többit közösen megbeszélitek.

Ne hagyd magad senki által elbizonytalanítani. Te is ugyanolyan értékes emberi lény vagy, mint bárki más. Minden hibáddal és jó tulajdonságoddal együtt.

2016. júl. 9. 00:14
 5/6 A kérdező kommentje:
Megpróbálok változni. Az utolsó rész nagyon jól esett.
2016. júl. 9. 00:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Otthon hallgass zenét hangosan és közben énekelj és ugrálj a zenére becsukott ajtó mögött és akkor nem gondolod, hogy van ott valaki és ne foglalkozz másoknak és így nő az önbizalmad és a felesleges feszültséged is lemegy... nekem ez bevállt
2016. júl. 9. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!