Miért van az, hogy senkivel nem tudok úgy tényleg igazán elbeszélgetni? (jó van 1-2 kivétel, de tényleg 1-2) Hogy lehet ezen változtatni?
Kamaszkorban ez megvan, velem is így volt. Eltelt némi idő, és én is olyan lettem, bárkihez oda tudok menni beszélgetni, gátlások nélkül, korra, nemre való tekintet nélkül.
Ne görcsölj folyton a beszédtémán, meg ne magadra, meg a partneredre figyelj, mert minden ilyen kizökkent a beszélgetésből. Én anno itt rontottam el.
Mert lényegtelen dolgokról beszelnek. Figyeld meg, teged mennyire nem erdekel mikor beszelnek, mert szinte semmi sem derül ki beszélgető partnerekrol közben.
Amikor 2 ember 15 percig beszel szinte semmiről, olyan mintha fel percig beszeltek volna. Ezzel szemben itt van a te "kinos" csondel telített 5 perces. S ki jon, tied 8szor jobb.
Ha segítség kell, irj.
#3/4
Igen előfordul többször is, de mégis olyanról dumálnak ami mindkettőjüket érdekli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!