Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az baj ha olyan nőt/lányt...

Az baj ha olyan nőt/lányt szeretnék találni aki vigyáz rám?

Figyelt kérdés

Nem vagyok rossz semmilyen téren sem de nem igazán találom ebben a világban a helyem. Voltak barátnőim, volt jó és rossz kapcsolatom is.

Értem a világot, a társadalmat, a rendszert, az értékrendet - de nem értek teljesen együtt velük.

Olyan párt szeretnék magamnak találni aki szintén vigyáz rám ahogy én rá, támogat, aki engem lát a legjobbnak ahogyan én is őt, aki felfogja hogy két ember kapcsolata egyfajta szövetség.

Nincs ideálom, butaságnak tartom. Szőke, barna - miért kellene ilyeneket előre megszabnom?

19/F

2016. júl. 8. 17:32
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

17-es ha szeretitek egymás, érdemes lenne változtatnod a mentalitásodon, egy rövid ideig ne szólj hozzá csak tedd némán a dologdat. Neki kell rájönni, hogy változtatni kell, trájönni, hogy mit kell tennie, ne kérj, ne siránkozz. Boldog és erős leszel mellette, tedd a dolgodat, a hivatásodat. És ő is "felnő" közben

Nagyon ismerem a gondodat, én is"bújós, védelmezőt kereső" voltam - és nem kaptam meg. De vedd úgy, hogy ami nem öl meg, az megerősít - szeretjük egymást és az a lényeg, minden más megoldható. Egyébként nem igaz hogy "genetikailag" lenne ez: nézd meg mennyivel erősebbek a nők lélekben, sokkal tovább élnek, a férfiak hullanak a stressztől, mint a legyek - ők szorulnak ettől védelmezésre az otthon meghittségében, ennek megteremtése a nő feladata (szépen vond be a munkába) Én írtam fentebb, hogy kölcsönös megértésre és empátiára van szükség - azon belül mindenki természete szerinti- van aki nem bújós, nem is szereti a bújósokat, na.

Születésüktől fogva sérülékenyebbek a férfiak - nagyobb a fejük, a születés is nekik a nehezebb és gyakrabban sérülnek már ott, szóval a genetika..

Bátorság!

2016. júl. 18. 22:03
 22/22 anonim ***** válasza:

Bárcsak az ilyen srácoknak jönnék be.

22/l

2018. aug. 7. 23:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!