Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az baj ha olyan nőt/lányt...

Az baj ha olyan nőt/lányt szeretnék találni aki vigyáz rám?

Figyelt kérdés

Nem vagyok rossz semmilyen téren sem de nem igazán találom ebben a világban a helyem. Voltak barátnőim, volt jó és rossz kapcsolatom is.

Értem a világot, a társadalmat, a rendszert, az értékrendet - de nem értek teljesen együtt velük.

Olyan párt szeretnék magamnak találni aki szintén vigyáz rám ahogy én rá, támogat, aki engem lát a legjobbnak ahogyan én is őt, aki felfogja hogy két ember kapcsolata egyfajta szövetség.

Nincs ideálom, butaságnak tartom. Szőke, barna - miért kellene ilyeneket előre megszabnom?

19/F

2016. júl. 8. 17:32
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
"Rajongtak értem olyan lányok akik a felét sem értik abból amit beszélek." Ismerős szituáció, csak én lányként élem meg ezt a fiúkkal.
2016. júl. 8. 20:04
 12/22 A kérdező kommentje:
Hát nehéz az élet...
2016. júl. 8. 20:14
 13/22 anonim ***** válasza:

Egy normális kapcsolatban a felek vigyáznak egymásra, de manapság kevés a normális kapcsolat. Rengeteg elvárás jellemző egyik vagy másik nemre. A férfiaktól a legtöbb nő elvár egy erős és határozott, védelmező mintát, viszont elég kevés nő képes ezt viszont biztosítani.

Az értékrended meg alapvetően pozitív, sok dologgal egyetértek, de még nagyon fiatalon gondolkodsz és nem kiforrottak a gondolataid. Pár év múlva másként fogsz látni dolgokat, amivel semmi gond, változunk. Keress olyan lányt, akivel egyezik az értékrended és gond megoldva.

2016. júl. 8. 20:26
 14/22 A kérdező kommentje:
Nem igazán találni.
2016. júl. 8. 20:28
 15/22 anonim válasza:
Remelem megtalalod azt a lanyt! :)
2016. júl. 18. 18:30
 16/22 anonim ***** válasza:
A szerenyseg is jo tulajdonsag lehetne...
2016. júl. 18. 20:01
 17/22 Sansa LannisterStark válasza:

Sajnálom, de ezt muszáj megosztanom veled.

20 voltam, mikor összejöttem a párommal, ő 22. Azóta eltelt 4 év, én felnőttem, ő nem. Mindig megtettem mindent, kemény döntéseket hoztam, főztem minden nap, takarítottam. Mindezt helyette is, és szinte sosem segít semmiben. Ügyeltem rá, hogy legyen spórolt pénzünk, próbáltam életre tanítani, vigyázni rá, hogy ne törjék össze a körülötte élő önző szemét emberek. Most fáradtam bele. Soha semmit nem kaptam ezért. Egyedül vagyok, nem számíthatok a segítségére, nem védelmez, nem hordoz a tenyerén, és már nem bírom tovább. Mondja hogy szeret, tudom is, de képtelen vagyok ezt tovább csinálni. Társa helyett most már az anyja vagyok. Most is sírok, miközben írom, mert nem tudom, mit csináljak.

Szóval nem jó dolog, hogy ezt kívánod. Legyél férfi, legyél felnőtt. Védd meg saját magad, és védd a jövendőbeli párodat, mert a nők genetikailag igénylik. Nem tudunk sokáig dominánsan viselkedni, mi nem így lettünk megteremtve. Ideig-óráig lehet, ki milyen alkat, de örökre nem.

2016. júl. 18. 20:29
 18/22 A kérdező kommentje:

Butaságokat írtál.

Rossz embert választottál.

Akivel nem azonosak az elképzeléseitek mint például a háztartásbeli munka megosztása attól mit vársz?

Amire én vágyom, amit én fölvázoltam az az egyenlőség két fél között.

Amit te megélsz az általad leírtak alapján az az hogy csak te hordozod a terheket.

És tudod miért éled ezt meg? Mert hagyod.

Ha lenne normális kommunikáció közöttetek akkor nem itt tartanál.

Ha pedig neked nem jó az amit a párod csinál akkor gondolom elmondtad neki, ő pedig gondolom válaszolt hogy tud-e változtatni.

Ha nem változtat akkor a te döntésed az hogy hol húzod meg a határt.

Igen, az ember hajlamos néha nem meghúzni a határt és amikor átlépik a vonalat, amikor hagyja hogy átlépjék a vonalat akkor pedig kikel magából.

Adtam már én is lánynak ezredik esélyt, ilyen buta vagyok.

Akármennyire is aljas volt mégis hibás voltam én is. Leszarta a határt mert tudta hogy elnézem mert szeretem. És hogy csak hisztizek egy sort.

Nade ez hosszú történet.

Egyszerűen:

én azt mondom körülbelül férfi 50% nő 50%

te így élsz elvileg férfi 0% nő 100%

és ebből azt a következtetést vontad le hogy férfi 50% nő 50% nem működik, csak ha férfi 100% nő 0%

Genetika, ösztön, nem takarózunk ilyenekkel. Ha a párod azt mondaná hogy megcsalt és mérpedig azért mert a férfi génjeiben benne van akkor mit szólnál? Szájbavágna ha nem értenél vele egyet mit szólnál?

Én vagyok a férfi, a domináns, a hím, a természet koronája.

Nem kérem ezeket a címeket, tudok gondolkodni. Ember akarok lenni. És ha párom volt akkor mindig megtettem érte rengeteg mindent, volt amikor túl sokat is. Volt hogy elrontottam, de akkor már elvolt rontva s nem általam.

Ha a te történetedből valakihez kellene magam hasonlítani akkor hozzád hasonlítanám.

És elegem van már hogy nekem kell vagy ha nem is kell akkor buta fejjel én adom oda az egész életem másnak a végén már csak szenvedve, magammal sem törődve, dühösen, sírva úgy hogy nem kapok vissza negyedannyit sem.

Mégsem mondok szinte egy rossz szót sem. Mert én mentem bele a "játékba", én láthattam volna hogy nincs értelme.

Nem csak a volt párom hibája.

2016. júl. 18. 20:55
 19/22 A kérdező kommentje:

Jó dolog hogy ezt kívánom.

Mindannyian emberek vagyunk elsősorban, Te is és Én is.

S ha te is igényled azt a biztonságot, szeretetet amit megadsz a másiknak akkor én is érezhetek ugyanígy.

Sok dolog relatív.

Születésem óta férfi vagyok.

Vagy mióta elkezdtem nemileg érni azóta vagyok férfi?

Mióta lefeküdtem az első barátnőmmel azóta vagyok férfi?

18 éves korom óta vagyok férfi?

Ha lesz munkahelyem akkor leszek férfi?

Ha jó biztos munkám lesz akkor leszek férfi?

Ha lesz saját házam akkor leszek férfi?

Ha erős leszek akkor leszek férfi?

Ha lesz feleségem akkor leszek férfi?

Minden relatív.

Neked azt hogy legyél igazi nő nagy valőszínűséggel egy tahó mondaná miközben szexista megjegyzéseket tesz rád. Ilyen a világ.

Gondolj bele hogy igazi nőnek lenni mit is jelent. Hányféleképpen értelmezhető.

Ilyen az élet.

2016. júl. 18. 21:02
 20/22 anonim ***** válasza:
Olyan magabiztos álláspontot képviselsz, és ura vagy a magad helyzetének, hogy nem is értem miről teszel fel egyáltalán kérdést.
2016. júl. 18. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!