Miért olyan nehéz folyamatosan belenézni valakinek a szemébe, főleg idegennek, legfőképp azonos neműnek?
Figyelt kérdés
2016. júl. 7. 16:42
3/5 anonim válasza:
Tiszta szándékkal nem nehéz, főleg azonos neműébe. Egyébként ezt ki lehet nőni úgymond, régebben voltam úgy, hogy ha tetszett egy pasi, akkor elpirultam ha a szemébe néztem, de ezt egyébként gyakorolni is lehet. Nem kell folyamatosan szuggerálni valakit, sőt nem is illik, valahogy meg kell tartani a köztes határt. Ha valaki soha nem néz a másik szemébe, arról feltételezhető, hogy hamis. Ha valaki elkapja a tekintetét, tetszik neki.
Én általában az emberek szemébe nézek, főleg ha érdekel amiről beszél. ha pedig én beszélek, akkor néha félre nézek ha elgondolkodom közben vagy gesztikulálok, de nem igézem folyamatosan.
5/5 anonim válasza:
Ez valami evoluciós, kinek van nagyobb pötse dolog lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!