Miért vagyok ilyen? Mit tehetek? Huszonéves vagyok és mióta a kamaszkorom megkezdődött folyamatosan érzelmi ingadozásaim vannak. Azthittük ez csak a tini kor miatt van de nem múlt el. F
Figyelt kérdés
szélsőségesen egyszer depis egyszer jókedvű, egyszer hisztis egyszer nyugodt stb.... tipikusan mint egy kiskamasz.... csakhogy én már huszonéves vagyok.2016. jan. 22. 20:36
1/4 anonim válasza:
bipoláris zavar nevű pszichés betegségre utal, ha tényleg ilyen jelentős a dolog. Olvass utána.
2/4 anonim válasza:
Nem biztos, hogy bipoláris, lehetsz későn érő, ill. traumatizált is (kisgyerekkori.) A későn érőt ki kell várni, a többihez pszichiáter kéne.
3/4 anonim válasza:
Egyesek miért vágják rá neten mindenre, hogy bipoláris zavar?
Fiú vagy vagy lány? Lehet a hormonháztartás felborulása miatt, lehetsz későn érő, lehet, hogy még nem nőttél fel. Rengeteg dolog lehet. Nekem is elég erős ingadozásaim vannak, mégsem vagyok bipoláris, pedig már 24 vagyok.
4/4 anonim válasza:
Behatasok miatt s kontrolod elvesztese miatt. Igazi kerdes, hogyan valtoztass ezen. S valasz, realizacioval s analizacioval. Mindig probald e ketto segitsegevel vissza nyerni kontrolod szituaciokban s hamar kinevelheted magad ebbol. Ha kell segitseg, irj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!