Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Baj az, ha egy fiú rendes?

Baj az, ha egy fiú rendes?

Figyelt kérdés

2016. júl. 7. 10:37
1 2
 11/20 Roland G. ***** válasza:
42%

Nemcsak a tinikre igaz,hogy a rendes fiúkat/férfiakat a többség nem érdekli.A felnőttebb lányok folyamatosan azt mondják,hogy nekik rendes barát kell,aki megbecsüli őket,de ez csak duma.Nem kell nekik.

Lehetsz rendes,de egy kis csibészség is kell szerintem.Azt szeretik a hölgyek,ha semmibe veszed őket.Én sem értem ezt a logikát,de ez van.És még 1x:tisztelet annak a rendkívül kevés kivételnek!

2016. júl. 7. 12:36
 12/20 anonim ***** válasza:
53%
Igaza van az utolsónak.. Ez sajnos igaz.. Én sem kellek a lányoknak, pedig rendes vagyok.. Mondjuk a külsőm miatt, mert nem vagyok helyes páva.... 20/F
2016. júl. 7. 12:48
 13/20 anonim ***** válasza:
Nem csak ne vigye túlzásba.
2016. júl. 7. 12:57
 14/20 anonim ***** válasza:
44%

A legtöbb fiú, aki rendes, csak eljátssza. Egyre idegesebbek, ahogy az idő múlik, és nem akarsz velük dugni.

Szóval nem rendesek, csak a pináért eljátsszák.

2016. júl. 7. 13:32
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Azokat tényleg nem értem, akik elmondják, hogy rendes, megértő pasit keresnek, aztán ha felbukkan egy ilyen, akkor visszautasítják a külseje miatt. Van esélye egy rendes fiúnak is, ha a rendességez tökéletes külső társul.
2016. júl. 7. 13:47
 16/20 anonim ***** válasza:
87%
Sok válogatós ribizli. Hozzá vannak szokva, hogy minden a seggük alá van téve.
2016. júl. 7. 13:55
 17/20 anonim ***** válasza:
43%
De most komolyan eljátsszátok, hogy nektek mindegy, hogy néz ki egy nő? Kövér is lehet?
2016. júl. 7. 13:57
 18/20 anonim válasza:
Igen mert a buta lányoknak csak a bunkó fiúk jönek be sajna
2016. júl. 7. 19:35
 19/20 anonim ***** válasza:

Az hogy valaki rendes,nem biztos hogy valakinek megfelelő.Ennyi barmot. :D

Nem tudom milyen tapasztalataitok vannak lányokkal kapcsolatban.De mivel egy ember változó tud lenni,ezért sok tulajdonsága lehet.Lehetsz rossz fiú is vagy jó,ha valaki szeret,annak hol ez,hol az kellesz.Ne bolondozzatok már.

Közvetlen olyan srác nem kell senkinek aki odamegy egy lányhoz és "Gyere már,hadd b**alak meg".Ez hülyeség.

2016. júl. 7. 21:34
 20/20 anonim ***** válasza:

Szerintem itt mennek az általánosítások oda-vissza. Egyrészt, attól, hogy valaki rendes, még nem kell, hogy seggre essenek tőle a lányok. Egy csomó más dolog is játszik még azon túl, hogy valaki rendesnek érzi magát (és nem csak a külső)...

Másrészt viszont abban is van igazság, hogy a csajok többsége tényleg nem néz rá arra, aki megérdemelné, hanem soknak csak a bunkó hülyék kellenek - de ez is sokszor általánosítás.

A lényeg, hogy minden lánynak joga van eldönteni, hogy kell-e neki egy adott pasi vagy sem, és ehhez nekünk nincs mit hozzátenni. A lány döntése, és igazságtalanok vagyunk, ha ezért ribizzük, vagy hülye p*csázzuk.

2016. júl. 7. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!