Szerintetek 172 cm alacsony egy pasinal? Mit gondoltok lanyok?
Hello,
Véleményem szerint most már tök mindegy, akkora vagy, amekkorára nőttél. Abből előnyöd nem lesz, ha ezen pörögsz és ebből kisebbségi érzést csinálsz magadnak. Véleményem szerint nem csak a 185 feletti Ronaldó kinézetű és pénztárcájú csávók találnak maguknak párt. Inkább igyekezz mínél értelmesebb ember lenni, akinek vannak céljai és ezért küzd, ez majd az értelmesebb nőknek feltűnik, mégha a discóban nem is támadnakk meg egyből.
Nálad a lányok hány centitől hány centiig jöhetnek szóba? Mert ha 200cm-t szeretnél,kicsinek számítasz. A 160cm-esnek magas vagy stb. Amúgy mit szeretnél a lányoktól? Látszatkapcsolatot? Mert ha nem azt,akkor mennyire számít,hány centi valaki?
Annyira,h azért max. néhány centivel lehet nálad magasabb - ha nem akar magassarkúban járni. Ha akar,akkor azzal együtt. Mert talán a férfi komfortérzete talán akkor van meg - talán a nőké is - ha nem tudja hóna alá csapni a pasit.
Haverod lehet,h nem a magassága miatt kap annyi visszautasítást.
Lehet,h ő magát nem tudja elfogadni, s ettől bizonytalan, nem célratörő, hamar feladja a dolgokat,mert nem hisz magában. Az is lehet,h mivel haragszik a magassága miatt vagy fél,h kinézik, kinevetik, nem tud megnyílni, és/vagy undok... nem akarom folytatni, de lehetne.
Ez olyan,mint a lányoknál a súly - aki elfogadja, szereti magát, kívánatos tud lenni, aki küzd,mert utálja,szégyelli a testét,annak kevesebb a sikere is.
Hajrá a haverodnak! (Én voltam évekig nagyon szerelmes egy kb.160cm fiúba, én 167cm vagyok. Látszott a különbség rendesen. Mégis odavoltam érte, és nem emiatt nem maradtunk együtt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!