Miért csinálják ezt?
Figyelt kérdés
Sziasztok, megpróbáltuk mindig egyetemistáknak kiadni az egyik szobát, mert üresen áll a lakás, tehát rajta kívül nem lakna ott senki, páeokat is engedünk, jöttek is, 80e/hó-ra mérték fel a szobát, ha más blokkok is tartoznak hozzá.
Mi 50ert adnánk ki, és jön a hápogás, hogy hogy gondoljuk már azt, hogy 50 ezreket húzunk le, ők csak 20-25e/hót fizetnek kaució és rezsi nélkül, meg hogy Budán találnak jobbat is stbstb...
Miért rinyalnak azért? Illetve miért akarnak szinte ingyen lakni ott?
Bocsánat az általánosításért, de 10/10 ezt csinálta.
2016. júl. 2. 14:01
1/3 anonim válasza:
Nálunk az van, hogy ugye saját házunkban van albérlő, övé lett a szobám, be se mehetek, havi 25 ezret fizet asszem, mi fizetjük minden számláját (pl. víz, villany)és any(uk)ám erre mondja, hogy megéri. Az én (volt) szobámból nyílik az erkély, tehát oda se mehetek ki. Kérdezhetném, hogy ez így nekünk miért jó, meg hogy miért pont az én szobámban lakik, nővéremében is lakhatna, én bele se egyeztem amúgy, de mindegy. Nem kérdezem többet, mert úgyis az lesz a válasz, hogy: "Szükségünk van arra a pénzre, kislányom, ezen nem szeretnék vitatkozni." És ennyivel le van rendezve, úgyhogy megértelek.
2/3 A kérdező kommentje:
Ne is mondd, nekünk 3 év volt, mire kitudtunk dobni egy gyermekes nőt, mert már semmit nem fizetett
2016. júl. 2. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!