Attól függ melyiket, mert a szintetikus drogokról sok jót nem hallottam. A fű az más, azt én sem értem, sokkal ártalmatlanabb, mint az alkohol. A használójára nézve is, és nem is közveszélyesek. A szintetikus drogok valóban tudnak meglepetéseket okozni, a fű viszont egyes országokban legális. Nálunk talán azért nem, mert az alkoholban nagyobb üzlet van az államnak. Mert más oka mi lenne, mikor családok mennek tönkre, mert verik egymást, munkaképtelenné válnak stb.
Vagy ha arra gondoltál, hogy a társadalom miért ítéli el, akkor az a tudatlanság, az ismeretlentől való félelem, és annak elutasítása. Az alkoholt legalább mindenki ismeri, igaz nincs olyan ember, akinek már ne lett volna rossz élménye ittas emberrel, de azért mégis mindenki teljesen normálisnak tartja, hogy pl. egy összejövetelre alkoholt visz ajándékba. Miért nem visz extasit? Vagy egy gramm füvet?
Azért, mert függővé tesz és szétcseszi az egész testedet.
Nézz meg pár előtte-utána képet olyanokról, akik drog miatt lezüllöttek.
Ráadásul nem csak magukat, hanem a szeretteiket is tönkreteszik ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!