Ti szeretitek Viszkok Fruzsit?
Figyelt kérdés
Mi jó,és mi rossz benne?2016. jún. 29. 17:03
11/12 anonim válasza:
Eddig azt sem tudtam ki az, csak hirtelen "felkapott" lett, de valóban cenzúrázva van róla minden a neten, a negatív kommentek le vannak szedve, csak a seggnyalók maradhatnak a csatornáján, egy nagy hazug, álságos kígyó. Szerintem alapvetően szép lenne, ha nem lenne ilyen beképzelt, ilyen tudálékos. Ja, és milyen üzenetet hordoz ez a lányok számára? Kifejezetten káros, ha a kislányok azt nézik, hogy a fejük semmi másra nem jó, csak hogy kipingálják. És valóban: csak a marketing a lényeg, a csaj egy nulla, és nagyon idegesítő hogy így fel van kapva. Vannak egyébként nagyon szimpatikus vloggerek, pl a Bertók Fruzsina, nagyon tetszik, kis aranyos, őszinte, szakasztott az ellenéte ennek a beképzelt libának.
12/12 anonim válasza:
Szerintem aranyos, gyönyörű és jófej!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!