Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Motíválatlannak érzem magam,...

Motíválatlannak érzem magam, nem tudom mit tegyek?

Figyelt kérdés
Néha 2-3-4 naponta feljön bennem hogy én most ez akarok lenni, ezt akarom csinálni, én most kigyúrom magam, focizni fogok járni,rap szövegeket írok stb... de egyszerűen elillan minden, semmit nem élvezek utána nincs kedvem már hozzá, egyszerűen megunom, bármit csinálok, és már elegem van , nem tudom mit tegyek,hogy valamit azért csináljak meg mert szeretem mert akarom. Tudna valaki segíteni hogy mi lehet esetleg a baj? Mit tudnék csinálni ennek érdekében?

2016. jún. 28. 19:36
 1/5 Gergő1996 válasza:
Meg kell találni azt amit szeretsz csinálni,amit nem igazán szeretsz ahhoz nem is lesz elég motivációd. El kell gondolkoznod igazán,mit is akarsz csinálni,mi tesz boldoggá :)
2016. jún. 28. 19:39
 2/5 A kérdező kommentje:
De ez az, hogy mindig más:(.
2016. jún. 28. 20:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Ne csinálj semmit. Néha segít, ha nem próbálkozol, nem erőltetsz dolgokat, amik ezek szerint nem mennek. Aztán majd újra vissza jön a motivációd :)
2016. jún. 29. 11:44
 4/5 Gergő1996 válasza:
Nézz motivációs filmeket,az segíthet,hogy legalább motiváltabb légy! :)
2016. jún. 30. 18:26
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi, megpróbálom:)
2016. júl. 4. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!