Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért érzem azt h nyomulni kell?

Miért érzem azt h nyomulni kell?

Figyelt kérdés

Ez olyan idétlen dolog kényszer a levegőben érezni h egy lány van a társaságomba akkor úgyérzem nekem eleget kell tennem, vagy pl volt már olyan is h én normális illedelmesen köszöntem lánynak, de nem nyomultam meg semmi, s a lány meg forgatta a szemét, egyértelmüen az jött le ezzel jelezve valamit..

Miért baj az h én nem akarok nyomulni ? de eddig társaságokba is mindig szinte ez volt h mondták hogy Nyomuljak. A sztereotipia meg azt hozza le h aki nem nyomul akkor az biztos meleg.

Nemértem, miért ilyen elvárás ez a dolog, h már van egy lány egyből legyek vicces jófej nyitott érdeklődő, ha meg nem ilyen az ember akkor már gondolnak mindent.. Miért van ez ?

2016. jún. 4. 15:59
 1/1 anonim ***** válasza:
Miért van ez? Gondolom fiatal vagy, szóval most mindenki mászik mindenkire. Ha nem akarod nem kell. Ennyi.
2016. jún. 4. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!